Garden Route

De Garden Route, in het Nederlands vertaald de Tuinroute, loopt langs de zuidwestkust van Zuid-Afrika en is werkelijk een lust voor het oog. Wanneer u een camper huurt in Kaapstad van Porth Elizabeth dan mag u de Tuinroute niet overslaan! De Garden Route is een ontspannen rit vol prachtige uitzichten waar u even moet stoppen met de camper en de tijd moet nemen om te genieten van al het schoon waar u door omgeven bent. De route voert u langs de prachtige kuststreek tussen Mossel Bay en Plettenberg Bay, vol van diepe baaien, kabbelende rivieren en uitgestrekte zandstranden afgewisseld door woeste kliffen en rotsen die door de zee opgezwolgen lijken te worden.

Verken de Tuinroute per huur camper

Het uitzicht dat u zult aanschouwen wisselt van weelderige begroeiing van inheemse bossen, waar gigantische Yellowwood Trees groeien, naar semi-aride gebieden, naar bergen van de Outeniqua Range, naar vlakke uitgestrekte stranden. Met name juli tot december is een ideale tijd om deze route te rijden, door de vele bloemen die dan in bloei staan is de route dan op haar mooist. Enkele leuke plekken waar u kunt stoppen tijdens de route zijn Herolds Bay, Victoria Bay en Buffalo Bay.

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ