Yoho National Park

Yoho National Park

Met ruim 1300 m2 oppervlakte is het Yoho National Park een relatief klein park. Maar in het park ligt het indrukwekkende turquoise gekleurde Emerald Lake. Niet voor niets is dit prachtige park door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed.

Bezienswaardigheden Yoho National Park 

In het park ligt het indrukwekkende turquoise gekleurde Emerald Lake. Dit meer behoort tot één van de mooiste meren van Canada en trekt duidelijk minder bezoekers dan Lake Louise, waardoor u heerlijk kunt genieten van de rust.

In het park bevinden zich nog meer attracties zoals de Kicking Horse River, de Twin Falls en de Takakkaw Falls. Daarnaast zijn er in dit park verschillende campings te vinden, zoals Hoodoo Creek en Kicking Horse, waar u midden in de Canadese natuur kunt overnachten.

Uw camperreis door West-Canada

Combineer uw bezoek aan Yoho National Park met een bezoek aan Banff National Park en Kootenay National Park. Er is hier in de omgeving veel te doen. U kunt uw camperreis beginnen in Calgary en dit park aan het begin van uw reis bezoeken, maar u kunt er ook voor kiezen in Vancouver te beginnen en deze prachtige omgeving aan het einde van uw reis te bezoeken.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ