Tofino

Tofino

Tofino is een regio op Vancouver Island en is bekend vanwege zijn surfmogelijkheden. Vancouver Island heeft een zeer divers landschap en op het eiland is ontzettend veel te ondernemen. Tofino is een drukkere plaats in de zomer. Veel toeristen en lokale vakantiegangers komen hier genieten van de prachtige uitgestrekte stranden en brandende golven.

Bezienswaardigheden Tofino

Wilt u helemaal op gaan in de surfcultuur van Tofino? Bezoek dan Chesterman Beach, u kunt hier prachtige wandelingen maken en genieten van de uitgestrekte vlakte en de eindeloze zee. Met goed weer en grote golven kunt u hier surfers spotten, u kunt zelf ook een cursus nemen en een poging wagen in de woeste zee. Wandel tegen de namiddag richting de avond want de zonsondergangen zijn hier prachtig bij helder weer. Vergeet uw foto camera niet want prachtige foto's zijn verzekerd! Andere stranden en kuststreken die u in Tofino kunt bezoeken zijn Long Beach, Schooner Cove, Cox Bay Beach of Hot Springs Cove.

Vanuit Tofino kunt u ook gemakkelijk Pacific Rim National Park bezoeken, dit bijzondere park heeft speciale natuur en landschappen. Ga hier bijvoorbeeld langs de rotsen op zoek naar zeesterren, krabben en andere zee dieren. Of ga de bossen in en geniet van de rust en de prachtige ongerepte natuur.

Wilt u een prachtige boswandeling maken? Neem dan de Rainforest Trail. Deze route brengt u langs bijzondere en prachtige bomen die vanwege het aparte klimaat in Tofino u doen denken aan een jungle of regenwoud. Via een 'boardwalk' begaat u het regenwoud, hierdoor kunt u gemakkelijk alle bijzondere plekjes van het bos ontdekken zonder dat u het ruige terrein hoeft te begaan.

Uw camperreis door West-Canada

Begin of eindig uw camperreis door West-Canada in Vancouver en bezoek Vancouver Island. Combineer uw bezoek aan Tofino met bijvoorbeeld Victoria, Pacific Rim National Park van Port Hardy!

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ