Port Hardy

Port Hardy

Gelegen in British Columbia ligt het kleine stadje Port Hardy. Port Hardy bevindt zich in het noorden van Vancouver Island. Vancouver Island staat bekend om zijn gevarieerde landschap, wandelaars en toeristen kunnen hier dan ook volledig uit de voeten.

Bezienswaardigheden Port Hardy

Port Hardy wordt met name bezocht door toeristen. Veel toeristen reizen vanuit Port Hardy met de ferry naar Prince Rupert, een stadje op het eiland Kaien. Onderweg vaart men over de Inside Passage, een populaire route voor reizigers naar Skagway, Alaska. Hier komt men veel bijzondere dieren tegen zoals walvissen, arenden, beren en meer! Een ferry naar Prince Rupert duurt ongeveer een gehele dag.

Port Hardy is een echte havenstad en staat geheel in het teken van het marine leven. U zult hier visrestaurants vinden waar u heerlijk kunt genieten van verse gerechten met een prachtig zicht op de haven. Naast de visrestaurants is er in Port Hardy ook het Quatse Salmon Stewardship Centre. Dit informatie centrum biedt alles wat u wilt weten over zalm, dit klinkt misschien niet erg interessant maar toch zijn er vele feiten die u zullen verbazen! Een interessante tussenstop en zeker een bezoekje waard!

Bij Port Hardy kunt u geweldige tours boeken. Ga bijvoorbeeld walvissen spotten met een Whale Watching tour, dit is een absolute aanrader indien u nog nooit oog in oog bent gekomen met deze bijzondere dieren! Een gids aan boord kan u meer vertellen over deze bijzondere dieren en het gebied.

Uw camperreis door West-Canada

Bij uw bezoek aan Port Hardy kunt u ook Nanaimo, Tofino, Pacific Rim National Park en Victoria op Vancouver Island bezoeken.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ