Pacific Rim National Park

Pacific Rim National Park

Op Vancouver Island ligt het nationale park Pacific Rim. Dit park biedt prachtige natuur voor eindeloze wandelingen. Het landschap van Vancouver Island is erg veelzijdig en biedt veel verschillende vergezichten. Kilometerslange stranden maar ook eindeloze bossen zorgen voor ongelofelijk veel mogelijkheden. Ook kinderen zullen zich hier goed vermaken; krabjes en zeesterren vangen op het strand kan hier volop worden gedaan.

Bezienswaardigheden Pacific Rim National Park

Maak prachtige wandelingen over het strand en neem uw verrekijker mee; misschien ziet u wel een walvis of verschillende bijzondere vogels! Pacific Rim heeft een verbluffend breed strand waar u bijvoorbeeld kunt gaan vliegeren, het kan hier namelijk goed waaien. Trek goede schoenen aan, het liefst hoge en waterbestendige, het kan namelijk vrij drassig zijn in Pacific Rim National Park. Als u hoge kaplaarzen aantrekt kunt u een stuk de zee in lopen om daar op zoek te gaan naar zeesterren, krabjes en andere diertjes. Bij goed weer gaan sommige lokale bewoners surfen in de Stille Oceaan.

Gaat u liever de bossen in? Wees dan niet getreurd want ook dat biedt het Pacific Rim National Park. Er zijn eindeloze bossen en prachtige landschappen die u onderweg tegen zult komen. Ga lekker picknicken in de natuur en geniet van de rust.

Gaat u liever met een begeleide tour met gids dit park bezoeken? Bezoek dan het Visitors Centre en vraag naar de mogelijkheden, zij hebben goede tips over wat u kunt gaan bekijken in de omgeving.

Uw camperreis door West-Canada

Pacific Rim National Park kunt u in een paar dagen goed combineren met het stadje Victoria, dit pittoreske stadje is erg sfeervol en is zeker een bezoek waard bij een reis naar Vancouver Island. Wanneer u op het eiland bent kunt u ook Nanaimo, Tofino en Port Hardy bezoeken.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ