Osoyoos

Osoyoos

In het zuidelijke gedeelte van Okanagan Valley ligt het dorpje Osoyoos. Het dorpje ligt in de provincie British Columbia en dichtbij de grens van Washington state in Amerika. In de zomer bezoeken veel toeristen Osoyoos vanwege de fijne sfeer en het mooie gebied. Het Okanagan meer is het warmste meer van heel Canada en hier wordt in de zomer dan ook vol op van gebruik gemaakt.

Bezienswaardigheden Osoyoos

Zoals hier boven al aangegeven is het Okanagan meer erg populair. Het meer biedt vele stranden, parken en picknick mogelijkheden zoals Hyro Beach, Lions Centennial Park, Kinsman Park, Legion Beach en Haynes Point Provincial Park! Huur een kanoe en ga het meer op, of ga lekker zwemmen op een warme dag! Reist u met kinderen? Dan is het Okanagan meer ook een bijzonder leuke plek om te bezoeken, kinderen kunnen hier heerlijk spelen.

Naast wateractiviteiten en wandelen kunt u in Osoyoos ook genieten van één van de vele wijnproeverijen. Bezoek bijvoorbeeld La Stella Winery, een sfeervolle plek met uitstekende wijn! De villa van La Stella geeft u het gevoel alsof u zich waant in het binnenland van Spanje. Vraag een tour aan en wandel door de wijngaarden en proef de overheerlijke wijn in combinatie met hapjes zoals kazen, fruit, brood en noten! Een absolute aanrader voor iedere wijnliefhebber.

Wilt u meer weten over de Indiaanse cultuur? Bezoek dan het NK'Mip Desert Cultural Centre. Hier leert u meer over de geschiedenis en leefstijl van de Indianen. U vindt hier tipi's, voorwerpen en andere Indiaanse spullen. U kunt het museum eigenhandig bezoeken of u kunt een tour reserveren met gids.

Uw camperreis door West-Canada

Begin uw reis in Vancouver als u Osoyoos wilt bezoeken. U kunt dan via het leuke plekje Hope reizen en erna doorreizen naar Okanagan Valley en Kelowna.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ