Okanagan Valley

Okanagan Valley

Okanagan, ook wel bekend als Okanagan Valley, is een regio in de provincie British Columbia in Canada. Deze plaats staat bekend vanwege zijn wijngebied en toerisme. In Okanagan ligt ook een groot meer genaamd Okanagan Lake, hier komen veel toeristen en lokale vakantiegangers in de zomer genieten van de natuur, recreatieve activiteiten en het klimaat! U kunt hier talloze activiteiten ondernemen. U kunt gaan wandelen, hiken, wijn proeven, zwemmen, kanoën, kajakken, winkelen of het centrum van de stad bezoeken.

Bezienswaardigheden Okanagan Valley

Bezoek bijvoorbeeld het Myra Canyon Park, een nationaal park welke bekend staat om zijn oude spoorweg. Vanuit Kelowna en Osoyoos wordt dit park ook bezocht vanwege zijn bijzondere trails en landschap. In het park kunt u prachtig wandelen maar ook biedt het park goede fietspaden, fietsen is dan ook een activiteit die hier veel wordt gedaan. Huur een fiets bij een van de verhuurstations en verken het park door de canyons over te steken via de houten bruggen, bekijk de tunnels en de oude spoorweg die door dit park loopt.

Reist u met kinderen? Dan is het leuk om het Kangaroo Creek Farm te bezoeken. Deze kinderboerderij is gelegen in Lake Country, een dorpje dichtbij Okanagan. Bij het Kangaroo Creek Farm kan men, zoals de naam al zegt, kangaroe's van dichtbij bekijken, voeren en knuffelen. Naast kangaroe's heeft de kinderboerderij ook walibi's, vogels, eekhoorns, konijntjes en meer!

Is het mooi weer? Bezoek dan absoluut Okanagan Lake, dit gigantische meer biedt vele watersport mogelijkheden, zo kunt u een kanoe huren of gaan waterfietsen. Maar uiteraard kunt u ook heerlijk genieten van de natuur door een wandeling te maken langs de kustlijn, of lekker te gaan relaxen aan het water! Haal een ijsje bij een van de snackbarretjes of ga lekker lunchen!

Ook wordt in de Okanagan regio veel gebruik gemaakt van de wijnproeverijen, dit gebied is vanwege zijn warme klimaat bijzonder goed voor de wijngaarden. Doe een van de wijnproeverijen of bewandel de wijngaarden. Er zijn ook verschillende wijntours mogelijk! Bent u een wijn liefhebber? Dan is dit zeker een aanrader!

Uw camperreis door West-Canada

Wanneer u Okanagan Valley wilt bezoeken kunt u uw reis door West-Canada beginnen in Vancouver. Bezoek onderweg naar Okanagan Valley ook het leuke plaatsje Hope.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ