Hope

Hope

In de provincie British Columbia ligt het plaatsje Hope. Hope wordt omringt door de Fraser River en prachtige valleien zoals Fraser Valley en Fraser Canyon en hierdoor reizen er jaarlijks veel toeristen naar deze plaats. Naast het prachtige wandelgebied wat Hope omringt kunt u in Hope zelf ook allerlei leuke activiteiten ondernemen.

Bezienswaardigheden Hope

Blijft u graag een dagje rondom uw camping? Ga dan een dagje golfen bij de Hope Golf Club. Nadat u een aantal balletjes heeft geslagen kunt u bij de Hope Golf Club ook overheerlijk lunchen op de patio met een uitkijk over de groene golfbanen. Bent u van plan een wandeling te maken door het stadje? Loop dan langs de Art Walk, er zijn allerlei kunstwerken van lokale kunstenaars verspreid over de stad en deze bezoekt u allemaal met de Art Walk route. Kunstwerken van de Art Walk zijn houtsnijwerken en muurschilderingen.

Wilt u er een dag op uit? Bezoek dan bijvoorbeeld de Othello Tunnels, deze kunt u vinden in het Coquihalla Canyon Provincial Park. Het Coquihalla Canyon Provincial Park ligt ten oosten van Hope en is gemakkelijk te bereiken. De Othello Tunnels zijn ooit gemaakt door de mens met als bedoeling een spoorweg aan te leggen. De Othello Tunnels bestaat uit 5 tunnels en een aantal bruggen, welke een prachtig uitzicht bieden over de Coquihalla River. Naast de Othello Tunnels kunt u in Coquihalla Canyon Provincial Park ook gewoon heerlijk rond wandelen. Loop langs de stromende beekjes en ijzige blauwe rivieren en geniet van de omgeving en de rust.

Een andere attractie in de omgeving is Hell's Gate, door deze Canyon loopt de Fraser River en vanwege een vernauwing in de canyon stroomt de Fraser River hier krachtig en woest doorheen. Hell's Gate herbergt ook veel geschiedenis, zo werd de plek vroeger gebruikt als populaire visplek en vervolgens werd het een populaire route voor de mijners tijdens de Gold Rush. U kunt hier verschillende activiteiten ondernemen, zo is er een gondel over de rivier en een 'suspension bridge'.

Uw camperreis door West-Canada

Een bezoek aan Hope kunt u perfect combineren wanneer u uw reis begint in Vancouver. Wanneer u uw reis hier ook weer afsluit, dan kunt u via Hope een mooi rondje maken via Okanagan Valley, Kelowna, Kamloops, Lillooet en Whistler.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ