Camper huren Perth en omgeving

Camper huren Perth en omgeving Camper huren Perth en omgeving Camper huren Perth en omgeving

Wilt u een camper huren in de hoofdstad van West-Australië en ook de meest afgelegen hoofdstad ter wereld. Dan zit u goed bij Travelhome. Wij regelen uw droom camperreis in West-Australië. De stad Perth grenst aan de Swan River en aan Kings Park Botanical Gardens en staat bekend als een schone stad die makkelijk te verkennen is. De hoofdstad van West Australië staat bekend om de goede levenskwaliteit. Je vindt hier veel goede restaurants, mooie parken en de stad heeft de meeste zonne-uren van alle grote steden (zoals Sydney en Melbourne) in het land.

Attracties Perth camperreis

Tijdens uw camperreis is er in Perth is er voor ieder wat wils, u vindt er het populaire Museum and art Gallery, veel winkels, restaurants en in Kings Park de mooi aangelegde tuinen met een geweldig uitzicht over de stad. Het openbaar vervoer is gratis, er rijdt een CAT bus waarmee u de hele stad kan verkennen.
Ook net buiten de stad heeft Perth voldoende te bieden, de plaatsen die zeker een bezoek waard zijn met uw camper, zijn Fremantle en Rottnest Island.

Camper huren omgeving Perth

Tijdens uw camperreis in Perth kunt u ook plaatsen in de omgeving bezoeken. Fremantle ligt op slechts 20 minuten van Perth en is makkelijk te bereiken per trein of met uw huur camper. Fremantle is een levendige havenstad met de beroemde Fremantle Markets die u op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen kan bezoeken. Verder heeft Fremantle een rijke geschiedenis die u onder andere terug kan vinden in het Maritime Museum, de oude gebouwen en de cultuur. Na de dag in Fremantle doorgebracht te hebben kunt u kiezen uit een van de vele restaurants op "Cappuccino Strip" waar vooral de visgerechten aan te raden zijn.

En ander plaatsje in de omgeving van Perth, die u kunt bezoeken tijdens uw camperreis is Rottnest Islandis. Rottnest Islandis een mooi eiland ongeveer 20 kilometer uit de kust met super witte stranden en bijna geen auto’s. De beste manier om het eiland te bekijken is per fiets. De voornaamste attractie hier is het strand en het beste wat je er kan doen is duiken, surfen of lekker in de zon liggen en wat zwemmen. Voor degenen die wat meer willen doen zijn er gratis historische wandelingen of kan je wandelen naar de Vlamingh Lookout vanwaar je een mooi uitzicht hebt over het eiland. Voor mensen met kinderen is het Family Fun Park een leuke optie.

Attracties zuiden van Perth camperreis 

- Margaret River
De wijnregio van West Australië en een goed gebied om te surfen. Je kunt er verschillende tours doen naar de wijngaarden of tours om te gaan kanoen of rotsklimmen.
Valley of the Giants
Bekend om zijn enorm hoge bomen waar je een treetop wandeling kan doen. In de zomer worden er ’s-avonds wandelingen georganiseerd.

- Albany
Albany is de oudste Europese nederzetting in de regio en heeft mooie stranden en de King George Sound, een populaire plaats voor duikers. Er zijn verschillende populaire stranden waarvan Emu Point geschikt is voor gezinnen met kinderen. Ook populair is de whale watching walk waar je in het seizoen walvissen kan spotten.

- Wave Rock
Een beroemde, 15 meter hoge, rots in de vorm van een golf die op het punt staat te breken. Het is een lange rit om er te komen maar veel mensen hebben het ervoor over om een foto te hebben van zichzelf in de golf.

Heeft u interesse gekregen in een camperreis naar West Australië en Perth? Vraag een reisvoorstel aan?

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ