Bezienswaardigheden

Broome

Broome

Wilt u een camper huren en Australië bezoeken? Wanneer u dan rond gaat trekken in het westen van dit land kunt u een bezoek brengen aan de plaats Broome. De stad is gelegen op de Great Northern Highway op ongeveer 2200 km rijden met uw huur camper van Perth.

Lees verder

Bungle Bungle National Park

Bungle Bungle National Park

Wilt u een camper huren en het Bungle Bungle Nationaal Park bezoeken? Kijk hier voor de mogelijkheden die Travelhome u biedt. Purnululu National Park zoals het Bungle Bungle park ook wel genoemd wordt. Ligt in het Oosten van Kimberley op ongeveer 100 km van Halls Creek en op 250 km van Kununurra. Helikopter en 4WD tours vertrekken uit beide steden of u kunt zelf het park met een 4WD trotseren en op self-drive avontuur gaan. 

Lees verder

Camper huren Perth en omgeving

Camper huren Perth en omgeving

Wilt u een camper huren in de hoofdstad van West-Australië en ook de meest afgelegen hoofdstad ter wereld. Dan zit u goed bij Travelhome. Wij regelen uw droom camperreis in West-Australië. De stad Perth grenst aan de Swan River en aan Kings Park Botanical Gardens en staat bekend als een schone stad die makkelijk te verkennen is. De hoofdstad van West Australië staat bekend om de goede levenskwaliteit. Je vindt hier veel goede restaurants mooie parken en de stad heeft de meeste zonne-uren van alle grote steden (zoals Sydney en Melbourne) in het land.

Lees verder

Camper huren Shark Bay & Monkey Mia

Camper huren Shark Bay & Monkey Mia

Een camper huren in Australië en Shark Bay bezoeken. Shark Bay staat op de werelderfgoedlijst en is gelegen op het meest westelijke punt van het continent. Een unieke plek vanwege zijn zeldzame diersoorten waaronder de zeekoe. Hiernaast is het rijk aan zeegras wat het het grootste zeegras gebied in de wereld maakt. En worden er hier nog steeds stromatolieten gevormd dit kan omdat het water hier zo zout is dat er bijna geen ander leven mogelijk is. Het is een must-visit wanneer u een camperreis maakt in het westen van Australië.

Lees verder

Coral Bay & Exmouth

Coral Bay & Exmouth

Wilt u een camper huren en Coral Bay en/of Exmouth bezoeken? Travelhome biedt verschillende reizen aan naar West-Australië.

Lees verder

Karijini National Park

Karijini National Park

Gaat u een camper huren en Australië bezoeken? Wanneer u uw camperreis gaat maken in het west van Australië breng dan een bezoek aan de Karijini National Park.

Lees verder

Kimberley Regio

Kimberley Regio

Wilt u een camper huren en west Australië bezoeken? Wanneer uw camperreis plaatsvind in het noorden van het westen van het land dan komt u er gegarandeerd doorheen. Voor veel mensen die het bezocht hebben het favoriete gebied van Australië. Het is nog heel afgelegen en weinig ontwikkeld. De natuur is er fantastisch diepe ravijnen meren boab tree en geweldig uitzichten. Het gebied grenst aan de Indische Oceaan in het oosten de Timorzee noorden het Noordelijk Territorium en in het zuiden de Tanami en Grote Zandwoestijn. Het is één van de dunst bevolkte deel van Australië met 41.000 inwoners op 424.517 km2.

Lees verder

Kununnurra

Wilt u een camper huren en in Australië rondreizen? Dat is mogelijk! Wanneer u tijdens uw camperreis het westen van Australië wilt bezoeken? Bezoek dan Kununnurra! Dit stadje is gelegen in het verre noorden van west Australië. Het is de grootste stad van Broome de stad Wyndam is gelegen op 100 kilometer afstand en is hiermee het dichtbijzijnst. Hiernaast kunt u vanuit Perth via de Great Northen Highway met uw huur camper deze stad ook bereiken.

Lees verder

Pinnacles Desert

Pinnacles Desert

U gaat een camper huren en Australië bezoeken. Wanneer u in het westen van Australië uw camperreis gaat maken en u bent in de buurt van Perth. Breng dan een bezoek aan de Pinnacles Desert.

Lees verder

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ