West-Australië

  • West-Australië

Begin uw prachtige camperreis in de stad Perth. De hoofdstad van West-Australië en hiernaast ook de meest afgelegen hoofdstad van de wereld. Het is een schone stad die makkelijk te verkenen is. Er zijn vele goede restaurants, mooie parken en de stad heeft het meeste zonne-uren van alle grote steden in het land. Wat erg prettig is aan deze stad is dat er een CAT-bus door de stad rijdt waar u gratis op en af kunt stappen.

Reis na deze mooie stad verder richting het noorden, naar de Pinnacles Desert. Deze woestijn is gelegen in het Nambung National Park en staat bekend om de grote lijmsteen pilaren die uit de grond steken. Bekijk deze pilaren bij zonsopgang of net voor zonsondergang, dan maken de schaduwen van de pilaren het plaatje helemaal af.

Prachtige Natuur en leuke stadjes Camperreis West-Australië

Vervolg uw camperreis richting Shark Bay & Monkey Mia. Shark Bay staat op de werelderfgoedlijst en is gelegen op het meest westelijke punt van Australië. Het is een unieke plek vanwege zijn zeldzame diersoorten, waaronder de zeekoe. Hiernaast heeft de plaats nog vele andere bezienswaardigheden zoals zeegras en stromatolieten. Wanneer u hier toch bent vergeet dan niet Monkey Mia te bezoeken. Dit is een van de bekendste plaatsen in Shark Bay en de ontmoetingsplaats voor dolfijnen. Elke dag kunt u hier dolfijnen bewonderen tijdens het voedingsuur. Een plaats die u niet kunt missen tijdens uw camperreis in West-Australië.

Trek vervolgens verder met uw huur camper naar Coral Bay en Exmouth. Twee bijzondere plaatsen omdat hier gezwommen kan worden met de walvishaai. Dit is een bedreigd diersoort en bijna nergens anders kan je zo dicht bij dit dier komen. Het zijn twee kleine stadjes aan het water. Coral bay ligt in het zuidelijke deel van Ningaloo Marine Park. In Exmouth vindt u 250 miljoen jaar oude rotsen die ook op de werelderfgoedlijst staan. Wandel, fiets of vaar langs deze bijzondere kustweg.

Bezoek hierna het spectaculaire National Park Karijini wat wat meer naar het midden van het land gelegen is. En bekijk de swinning holes tussen de bergen en de dieper ravijnen met meren. En reis door naar het stadje Broome met uw huur camper. De ideale plek om de Kimberley regio te verkennen. Keer na uw bezoek terug en relax op de beeldschone hagelwitte stranden en zwem in de oceaan. U kunt natuurlijk ook een ritje op een kameel maken om maar eens wat anders te doen!

Eindig uw geweldige camperreis met een bezoek aan het Bungle Bungle National Park en een overnachting in het nabij gelegen stadje Kununnurra.

CAMPERVERHUUR ZUID-AUSTRALIË VIA TRAVELHOME, DÉ CAMPERSPECIALIST

Waarom kiezen voor Travelhome voor uw Zuid-Australië camperreizen? Wij zijn al jaren dé specialist in camperverhuur wereldwijd en helpen u graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.
 
Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor uw camperhuur Zuid-Australië en u ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan u dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale Zuid-Australië campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende binnenlandse vluchten met camperverhuur in verschillende plaatsen. Alles is mogelijk!

Ook houden wij diverse informatiedagen over camperreizen, hier wordt u uitgebreid geïnformeerd over de beste routes en krijgt u tips over het huren van een camper. Ook is er een echte camper te bezichtigen.

Dus wilt u een camper huren? Dan bent u bij Travelhome aan het goede adres!

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ