White Sands National Monument

White Sands National Monument

Een unieke plek op aarde is het White Sands National Park. Glinsterend witte zandduinen vormen een enorme woestijn. Onder begeleiding van een ranger kunt u met zonsondergang een wandeling maken waarbij u neer uitleg krijgt over het gebied.

bezienswaardigheden White sands national monument

U kent ze wel, de foto's met mensen die aan het sleeen zijn op het zand. Super gaaf natuurlijk! Een keer iets avontuurlijkers doen? Ga dan de duin af met een slee, deze kunt u kopen in de gift shop. Bent u met kinderen? Dan is dat al helemaal de moeite waard. Vergeet niet een mooie foto te maken voor in u reisverslag!

U heeft ook de mogelijkheid te gaan hiken. Hiervoor zijn er 4 officiele routes uitgestippelt. Dit zijn de Playa Trail, de Dune Life Nature Trail, De Interdune Boardwalk en de Alkali Flat Trial. deze routes varieren van ongeveer 2 tot 7 mijl. Houd er rekening mee dat u tijdens de wandeling verschillende hoogtes zult tegen komen. Dit betekend dat u per uur een minder lange afstand aflegt dan dat u dat normaal zou doen.

uw camperreis door west-amerika

In het park kunt u met de camper niet overnachten maar er zijn wel campings binnen een uur rijden van het park. Zo kunt u uw rondreis Amerika camper voortzetten in de richting vanAlbuquerque, Phoenix of richting Texas. Vanuit Phoenix zou u het overweldigende Grand Canyon National Park kunnen bezoeken. Wat ook absoluut een must see is tijdens uw rondreis Amerika camper.

Qua campings zijn er vollop mogelijkheden. Kiest u ervoor om uw huur camper op een particulieren te zetten, en te genieten van luxe faciliteiten zoals een zwembad wifi en café? Of gaat u voor een Nationale Park camping, waar u heerlijk tot rust kunt komen in de totale stilte?

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ