San Diego

San Diego San Diego

San Diego is de op een na grootste stad van Californië en grenst aan de Stille Oceaan, de Anza Borrego woestijn, Mexico en de Laguna Mountains. Het gunstige klimaat en de vele stranden trekken jaarlijks vele toeristen naar de stad.

bezienswaardigheden San Diego

San Diego Zoo is een prachtige dierentuin met vele extra attracties. Zo kunt u met een open dubbel dekker door de dierentuin en kunt u door de lucht een skyfari maken, voor een bijbetaling kunt u zelfs met een luchtballon over het park vliegen. U ziet er vele verschillende diersoorten en er zijn veel mogelijkheden voor kinderen.

Een erg leuke attractie voor gezinnen met kinderen in de omgeving van San Diego is Legoland. Het park is opgedeeld in verschillende gebieden waaronder Dino Island en Pirate Shores. Overal zijn vele attracties die geschikt zijn voor zowel de hele kleine kinderen als de ouders. Er is ontzettend veel te doen en het park is een ideaal dagje uit tijdens uw camperreis.

Na het bezoeken van de vele parken kunt u heerlijk tot rust komen op een van de vele stranden of een bezoek brengen aan een van de spa's. Om vervolgens uw rondreis Amerika camper te vervolgen!

uw camperreis door west-amerika

Uw camperreis beginnen in San Diego is ideaal. Vanuit deze stad kunt u andere geweldige steden zoalsLos Angeles, San Francisco en Las Vegas bezoeken. En u kunt verschillende nationale parken in de omgeving gaan ontdekken.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ