Salt Lake City

Salt Lake City

Salt Lake City is de hoofdplaats van Utah en een mooie plaats voor een stop met uw huur camper. Salt Lake City, Zoutmeerstad, werd lange tijd geleden als nederzetting gevestigd aan het grote zoutmeer, wat uiteindelijk de huidige stadsnaam opleverde. Gelegen in de Salt Lake Valley, heeft de omgeving van de stad veel te bieden. Veel mensen die in de winter met de huur camper Salt Lake City bezoeken trekken naar de vele nabije skigebieden. Daarnaast zijn er veel bosgebieden in de omgeving van de stad te vinden, waar u prachtig kunt tijdens uw camperreis wandelen en kunt genieten van alle rust.

bezienswaardigheden Salt Lake City

Wanneer u een stop maakt in de mooie stad Salt Lake City is er genoeg te doen. De populaire stad barst van de prachtige gebouwen en monumenten die u kunt bezichtigen, denk aan: het Countyhuis van Salt Lake City, de Salt Lake City Temple, de Madeline kathedraal, het Utah State Capitol gebouw en nog veel en veel meer. Ook aan parken, tuinen en en andere attracties is geen gebrek.

Uiteraard kunt u in Salt Lake City ook heerlijk winkelen, genieten van een hapje of drankje en u vermaken tijdens een avondje uit.

uw camperreis door west-amerika 

Een camping die wij aanraden tijdens uw bezoek aan Salt Lake City met uw huur camper is de camping KOA Salt Lake City. Wanneer u uw huur camper laat staan op de camping kunt u met een gratis shuttlebusje bijvoorbeeld naar Temple Square. Op de Church Office Building heeft u een prachtig uitzicht over de stad Salt Lake City.

Klik hier en lees meer routeverslagen over West Amerika en Salt Lake City.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ