Phoenix

Phoenix Phoenix Phoenix

De stad Phoenix is gelegen in de staat Arizona en is een van de snelst groeiende steden in de Verenigde Staten. De stad is ideaal te combineren wanneer u de westkust van Amerika aan het ontdekken bent.

bezienswaardigheden Phoenix
 

Tijdens uw rondreis in Amerika per camper kunt u zich in Phoenix ook goed vermaken. Zo kunt u een bezoek brengen aan het muziekinstrumenten museum. Dit museum beschikt over een grote hoeveelheid muziekinstrumenten en hiernaast over muziek van over heel de wereld. Wanneer u liever iets anders gaat doen dan het bezoeken van een museum tijdens uw camperreis in Phoenix kunt u ook naar de Desert Botanical Garden. Wanneer u dit in de avond doet is het minder druk en warm en met zonsondergang kunt u prachtige foto's maken.

uw camperreis door west-amerika

In de omgeving van Phoenix vindt u de bekende steden Los Angeles en Las Vegas. Maar naast de steden zijn er ook nog genoeg natuurparken om te bezoeken tijdens uw camperreis. Zo vindt u er hetPetrified National Park waar vele fossielen zijn te vinden maar niet te missen is het Grand Canyon National Park, een van de zeven wereldwonderen. Verder vindt u er nog Joshua Tree National Park, Death Valley National Park en het Sequoia & Kings Canyon National Park. Er is genoeg te zien tijdens uw onvergetelijke camperreis in West Amerika en alles is makkelijk bereikbaar met uw huur camper vanuit Phoenix.
Wanneer u een dagje/nachtje in Phoenix wilt verblijven tijdens uw camperreis West-Amerika. Dan raden wij Eagle View RV park aan. Een prachtig RV park niet ver van het centrum. Bij aankomst krijgt u gratis koffie, limonade, donuts en in de ochtend een klein ontbijtje. Veel beter kunt u het niet krijgen tijdens uw camperreis!

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ