Monument Valley

Monument Valley Monument Valley

Vooral de westernliefhebber zal snel het landschap van Monument Valley herkennen. De rode open vlaktes hebben namelijk als decor gediend in talloze westernfilms. Tijd om uw huur camper even aan de kant te zetten en op ontdekking te gaan!

bezienswaardigheden Monument Valley

Nu u eindelijk in het schitterende park bent en het schitterende uitzicht al heeft mogen bezichtigen vanuit de visitors toren, wilt u eigenijk het woestijn gebied echt ervaren. Logisch! Nou wordt dat met uw huur camper een beetje lastig. Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om dit wel te doen. Zo kunt u een 4WD huren, en hiermee de Valley Drive rijden. Of aansluiten bij een van de vele tours. Zeker de moeite waard als u er toch bent!

uw camperreis door west-Amerika

Monument Valley kunt u eindelijk van uw bucket list halen. Op naar de volgende highlight! Maar welke wordt het? De schitterende Grand Canyon of toch de gokstad Las Vegas? Beide echte must see's tijdens uw camperreis Amerika!

U kunt ook helemaal doorrijden naar de steden San Francisco en Los Angeles. Los Angeles staat bekend als de stad van de sterren. Een bezoekje aan Holleywood is dus zeker de moeite waard! Gaat u naar San Francisco? Dan voelt het weer een klein beetje als Europa. Deze stad is namelijk het meest Europees van de steden die u zult tegen komen tijdens uw camperreis. Zet uw camper op een van de campings en pak een shuttle naar de stad. Of boekt u liever een hotel in een van de wereld steden zoals in Las Vegas?

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ