Long Beach

Long Beach

Tijdens uw rondreis amerika camper zult u enorm veel mooie plekjes ontdekken. Zo is wellicht Long Beach daar een van. Deze badplaats beschikt niet alleen over een groot mooi strand, maar ook over enkele musea's en de op een na grootste haven van Amerika waar jaarlijks vele cruiseshepen aanmeren. Ook beschikt Long Beach over een uitgebreid trein netwerk. Vanuit hier kunt u op vele plaatsen komen.

bezienswaardigheden Long Beach

Queen Mary: Deze cruiseboot is in 1934 in gebruik genomen en voer destijds iedere week van Southampton naar New York. De boot was enorm chic voor zijn tijd en bood ruimte aan 3000 passagiers. In 1967 werd de boot afgedankt en gekocht door de gemeente Long Beach. Hij ligt nu permanent in de haven van Long Beach en doet onder andere dienst als hotel en museum. Je kunt verschillende tours over het schip maken, waaronder een spooktocht, en er vinden regelmatig shows en tentoonstellingen plaats.

Aquarium of the Pacific: In dit gigantische aquarium, het grootste en populairste aquarium in de Verenigde Staten, kun je meer dan 12.000 dieren bekijken en kom je veel te weten over de verschillende onderwaterecosystemen. Het aquarium is opgedeeld in verschillende galerijen, waarbij de nadruk ligt op het leven in de Grote Oceaan. Een populaire attractie in het aquarium is de ruimte waar je haaien kunt aanraken.

Historische districten: Long Beach beschikt over welgeteld zeventien historische wijken, die verspreid door de stad liggen. Enkele wijken zijn Belmont Heights, Carroll Park, Minerva Place en Sunrise Boulevard.

uw camperreis door west-amerika

Op slechts 30 minuten rijden met uw huur camper vindt u de stad van de sterren: Los Angeles. Hier vindt u onder andere Hollywood. De plaats waar de echte sterren wonen. U kunt hier ook een bezoek brengen aan een van de film studio''s. Hier zijn bijv. NCIS en CSI opgenomen. 

Long Beach is een perfecte locatie om enkele dagen bij te komen aan het strand, of om vanuit hier naar Los Angeles te gaan. Long beach is namelijk ideaal gelegen aan de west kust van Amerika. Vanuit hier kunt u doorreizen naar San Diego, Las Vegas, San Francisco of natuurlijk een van de vele nationale parken zoalsBryce Canyon en de Grand Canyon.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ