Grand Canyon National Park

Grand Canyon National Park Grand Canyon National Park

Het Grand Canyon National Park is een van de bekendste bezienswaardigheden van de Verenigde Staten en één van de zeven wereldwonderen. Het natuurpark is de hotspot die u absoluut gezien moet hebben na een bezoek aan de Westkust.

Het park is een van de oudste  van het land en wordt vooral gewaardeerd om de combinatie van diepte, lengte en bijzondere lagen rotsen in verschillende kleuren.

Bezienswaardigheden Grand Canyon National Park

Het Grand Canyon National Park biedt vele bezienswaardigheden. Zo zijn er vele mogelijkheden om het park te voet te bekijken door een van de dagwandelingen te doen.

Het meest gebruikelijke gebied dat men bezoekt is de South Rim, hier ligt het Grand Canyon Village met accomodaties, restaurants en winkels. Ook bevindt zich hier het Visitor Center waar u op de shuttle bus kunt stappen die verschillende stops in het gebiedt aandoet. Wat zeker de moeite waard is, is het waanzinnige uitzicht overde hele Grand Canyon op de Grandview Point.

Uw camperreis door west-amerika

De reis waar u het hele jaar al naar uitgekeken heeft is eindelijk daar. U heeft uw huur camper opgehaald bij een van de verhuurders in San Francisco, Los Angeles van Las Vegas en rijdt door richting het Grand Canyon National Park. Misschien wel een van de hoogtepunten van uw camperreis West-Amerika!

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ