Flagstaff

Flagstaff

Flagstaff is een hoog gelegen plaats dat wordt omgeven door bergen en bossen, tevens ligt het op de legendarische Route 66. 

bezienswaardigheden Flagstaff

De meest bekende bezienswaardigheid in de omgeving van Flagstaff is ongetwijfeld de Grand Canyon maar er zijn nog vele andere attracties dichterbij. Ieder jaar bezoeken vele toeristen de stad, in de winter om te skiën in de Arizona Snowbowl en in de zomer onder andere om te wandelen in het nabijgelegen Coconino Forest of over de rode rotsen bij het plaatsje Sedona. Verder zijn er in Flagstaff vele restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden. U zult dus niets te kort komen tijdens uw camperreis dit gedeelte van de USA. Enkele tips wanneer u in Flagstaff bent, zijn:

  • Red Rock State Park, een park met vele wandelingen en enkele picknickplaatsen. Een plek om heerlijk tot rust te komen na een lange rit in uw huur camper.
  • Meteor Crater, de best bewaarde meteoor krater ter wereld.
  • Arizona Snowbowl, neem de kabelbaan voor een geweldig uitzicht over de omgeving of maak een van de vele wandelingen.
  • Coconino National Forest, vele mogelijkheden voor wandelingen, paardrijden, boottochten, vissen en kamperen.
  • Wupatki National Monument, ontdek de geschiedenis van de indianen in dit grote indianendorp.

uw camperreis door west-amerika
 

U gaat een camper huren in de buurt van Flagstaff? Dan heeft u meedere opties, zo kunt kiezen tussen Las Vegas, Phoenix van Albuquerque. U kunt u reis ook verder voort zetten over een stukje Route 66, wat zeker niet mag ontbreken in uw camperreis aan de westkust.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ