Channel Islands National Park

Channel Islands National Park Channel Islands National Park

Wanneer u met uw huur camper over de Highway 1 tussen Los Angeles en San Francisco rijdt, komt u langs een onverwacht mooi nationaal park, het Channel Islands National Park.

Bezienswaardigheden Channel Islands National Park

Dit park beslaat 5 eilanden waar de geïsoleerde ligging heeft gezorgd voor unieke diersoorten en planten die u nergens anders op aarde tegenkomt.
Laat uw huur camper een dagje achter en vertrek met de boot richting een van de eilanden waar u de wereld even achter u laat. U vindt er prachtige plaatsen om te wandelen, snorkelen, kajakken, vogels te spotten of gewoon heerlijk te ontspannen.
Het uitzicht bij Inspiration Point op Anacape Island is prachtig en als u maar even de tijd heeft kunt u hierheen gemakkelijk een tour van een dag of een halve dag maken. 
Ook is het mogelijk om een tour te maken waarbij u op zoek gaat naar de diverse zeedieren die hier te vinden zijn zoals walvissen, zeehonden, dolfijnen en zeeleeuwen. Dus een camper huren Amerika? Sla Channel Islands National Park dan niet over!

uw camperreis door west-amerika 

Wilt u een camper huren in de buurt van Channel Island National Park? Dat kan, u kunt uw camper ophalen in Los Angeles. Houd er wel rekening mee dat u uw camper niet mee kunt nemen op het eiland. U kunt vanuit de badplaatsen Ventura en Oxnard een bootpakken naar de eilanden. Ook is het mogelijk om met een vliegtuigje naar de eilanden te gaan, dit kan vanuit Santa Barbara. Op het eiland zelf bevinden zich geen winkels, restaurants of iets dergelijks. Wel is er op ieder eiland een rangers station en een primitieve camping. U kunt er uiteraard ook voor kiezen aan het einde van de dag de boot terug te nemen en lekker met uw huur camper op een van de campings te overnachten nabij de prachtige stad Los Angeles.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ