Canyonlands National Park

Canyonlands National Park

Een groot gedeelte van zuidoost Utah wordt bedekt door de rotsen van het Canyonlands National Park. Over een tijdsbestek van miljoenen jaren hebben de Colorado en Green River het zandsteen zijn unieke vorm gegeven. Er zijn vele wandelingen, autoroutes en mogelijkheden voor paardrijden of fietsen. Ga op pad naar dit mooie nationale park.

BEZIENSWAARDIGHEDEN CANYONLAND NATIONAL PARK 

Er is ontzettend veel te zien in Canyonlands National Park, hieronder een aantal voorbeelden van de mogelijkheden tijdens jouw camperreis.

Island in the Sky
Island in the Sky ligt op ruim 300 meter hoogte en biedt een prachtig uitzicht over het spectaculaire landschap. Rijd hier met jouw huur camper naartoe en geniet van de zonsondergang met een lekker drankje.

The Needles
U kunt ook met jouw huur camper naar The Needles rijden, dit gebied heeft goede mogelijkheden voor lange wandelingen. Je kunt hier eindeloos wandelen en van het speciale landschap genieten. Hike bijvoorbeeld naar Elephant Hill. Hier kun je uren door slot canyons wandelen en genieten van de unieke rotsformaties. Vergeet niet om veel water mee te nemen, want dit heb je tijdens het wandelen echt nodig!

The Great Gallery
Bezoek ook The Great Gallery met jouw huur camper. Het is een lange rit met jouw huur camper dus vraag van te voren na of de weg met jouw huur camper begaanbaar is. In sommige jaargetijden is dit namelijk niet altijd het geval. Eenmaal bij The Great Gallery geniet je van rotstekeningen uit de prehistorie. Het is hier vaak erg rustig omdat het een vrij lange rit is. Toch is het zeker de moeite waard!

The Colorado River
Colorado River, combineer jouw bezoek met een kano tocht over deze machtige rivier. De Colorado River loopt door de canyon en vanaf hier kun je alle prachtige rotsformaties goed bekijken!

JOUW CAMPERREIS DOOR WEST-AMERIKA

Wil je jouw camperreis beginnen rondom dit park? Start dan jouw camperreis in Salt Lake City, Denver, Las Vegas en Albuquerque. Vanuit hier kun je jouw tocht aan de westkust voortzetten.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ