Arches National Park

Arches National Park

Arches National Park is een nationaal park die bekend staat om zijn rode bogen van steen en is gelegen nabij Moab. Moab is een sfeervol stadje in de staat Utah. De onderlaag van het park bestaat uit een zoutlaag waarop de uniek gevormde rode stenen koepels staan. De meest bekende is Delicate Arch, wat tevens het symbool van Utah is en onder andere te zien is op nummerplaten uit deze staat.
Maak een wandeling naar Delicate Arch voor een prachtig uitzicht over de omgeving. Zeker in de vroege ochtend staat u hier een fenomenale zonsopkomst te wachten. In het park zijn meer dan 2000 van deze bogen te vinden waarvan de langste Landscape Arch is.

Bezienswaardigheden Arches National Park

U kunt in Arches National Park vele wandelingen in het park maken. Daarnaast is het ook mogelijk om het park met uw camper te bezoeken want u kunt bij vele viewpoints de camper makkelijk parkeren in Arches National Park. Rijd bijvoorbeeld naar Devils Garden om daar te lunchen en vervolgens een kleine wandeling te maken naar Landscape Arch, ’s werelds langste natuurlijke boog. Wat ook erg typisch is, is dat er in Arches National Park in de winter enorm veel sneeuw kan vallen en het in de zomer wel 40 graden kan worden! Een bezoek aan Arches National Park is om al deze redenen uniek.

UW CAMPERREIS DOOR WEST-AMERIKA

Wilt u uw camperreis beginnen in het park? U kunt dan uw camper ophalen in de buurt van Arches National Park, bijvoorbeeld in Salt Lake City, Denver, Albuquerque van Las Vegas. Nadat u een bezoek hebt gebracht aan het Arches National Park kunt u uw reis vervolgen naar bijvoorbeeld het westen van Amerika. Hier kunt u een bezoekje brengen aan de overweldigende Grand Canyon of op de koffie bij de sterren in Los Angeles!

 

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR