Antelope Canyon

Antelope Canyon

Antelope Canyon is een landschap met veel ravijnen en kloven en met hoge verticale wanden die erg dicht bij elkaar staan. Antelope Canyon vindt u in Arizona, nabij Lake Powell en Page en deze bestaat uit twee kleine canyons; namelijk Lower Antelope Canyon en Upper Antelope Canyon.

In de Upper Antelope Canyon zijn bijzondere lichteffecten waar te nemen. Op verschillende plaatsen schijnen de zonnestralen namelijk door smalle openingen heen. De Lower Antelope Canyon zijn moeilijker te bereiken, zij liggen een paar kilometer verderop en zijn smaller. toch zijn ze zeker de moeite waard om tijdens uw camperreis te bezoeken.

De canyons zijn ontstaan door de vele modderstromen en de werking van de wind. Hierdoor zijn er smalle kloven overal in het gebied terug te vinden.
U kunt de Antelope Canyon bezoeken met een gids. Gedurende het hele jaar zijn er 5 trips per dag naar de Canyon waaraan u kunt deelnemen met uw camper.

Bezienswaardigheden Antelope Canyon 

Voor zowel de Upper Antelope Canyon als de Lower Antelope Canyon geldt dat u deze moet betreden onder begeleiding van een gids. Deze tours kunt u vooraf al boeken, of langs de weg wanneer u naar Antelope Canyon rijdt. Gedurende de dag gaan er verschillende tours de canyons in. Ook kunt u er voor kiezen om een fotografie tour te doen. Met deze tours krijgt u uitleg hoe u de mooiste foto's in de canyons kunt maken.

Voor de mooiste foto's kunt u het beste Lower Antelope Canyon in de ochtend bezoeken en Upper Antelope Canyon rond het middaguur.

uw camperreis door West-Amerika

Een camper huren nabij Antelope Canyon? Dan zijn er enkele opties om uw huurcamper op te halen. Zo kunt u uw route starten in AlbuquerqueLas Vegas of het mooie Phoenix. Vanuit Antelope Canyon kunt u uw reis vervolgen door het westen van Amerika.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ