Albuquerque

Albuquerque

Albuquerque is zeker de moeite waard om te bezoeken. Ga ballonvaren of breng een bezoek aan de Sandia Peek, de langste kabelbaan van Amerika, voor een prachtig uitzicht over de canyons. En als je er toch bent, vervolg dan vanuit Albuquerque jouw route over de beroemde Route 66! Je kunt natuurlijk niet thuis komen zonder een foto van je camper op de Route 66. Geniet van deze route richting Santa Monica.  

BEZIENSWAARDIGHEDEN ALBUQUERQUE

Albuquerque is zeker de moeite waard om te bezoeken. Als het kan, bezoek dan de stad in oktober. Dan vindt namelijk het grote luchtballonfestival plaats! Albuquerque is dé luchtballonhoofdstad van de wereld en het is adembenemend om zoveel luchtballonnen in de lucht te zien. Staat ballonvaren op je bucketlist dan is dit de kans om jouw droom te verwezelijken!

Voor een vakantie met kinderen kun je ook goed terecht in deze stad. Albuquerque heeft maar liefst 19 musea, voor iedereen wat wils. Of ga naar het ABQ BioPark en bezoek een aquarium, een dierentuin, verschillende visvijvers en een botanische tuin op één dag!

JE CAMPERREIS DOOR WEST-AMERIKA

Ontdek vanuit Albuquerque de mooiste plekjes van West-Amerika. Bezoek beroemde nationale parken, zoals Grand Canyon, Zion, Bryce Canyon en Yosemite. Parkeer uw camper op een camping in deze nationale parken en geniet optimaal van de bijzondere omgeving. Voel je een beroemdheid in grote steden als Las Vegas, Los Angeles en San Francisco. Verblijf met je huurcamper op een camping net buiten de stad en geniet van de vrijheid om naar het centrum te gaan wanneer je maar wil!

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ