West-Amerika

  • West-Amerika

CAMPER HUREN WEST-AMERIKA

Met een camper door West-Amerika trekken staat bij veel reizigers hoog op hun bucketlist. Er is dan ook geen mooiere manier om de westkust van Amerika te ontdekken dan met een camper. Kampeer te midden van torenhoge rode rotswanden in Zion National Park of onder duizenden sterren in de woestijn van Joshua Tree National Park. Verlaten landschappen die je doen denken aan de tijd van cowboys en indianen, indrukwekkende diepe canyons met overweldigende uitzichten, eeuwenoude bossen met denderende watervallen en ruige stranden... dit is natuur in de overtreffende trap. Deze spectaculaire natuurparken wisselen in een rap tempo af met wereldberoemde bruisende steden. Dat maakt iedere dag van jouw camperreis door West-Amerika een onvergetelijke ervaring.

EEN CAMPERREIS VANUIT LAS VEGAS, SAN FRANCISCO EN LOS ANGELES

Deze drie stuk voor stuk bijzondere steden zijn de meest populaire plaatsen om een camperreis te starten. Alle grote camperverhuurbedrijven waarmee wij samenwerken hebben hier grote verhuurstations.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ