Camper huren Hobart

Een camper huren vanuit Hobart, de hoofdstad van de staat Tasmanië, is zeker de moeite waard. Tasmanië is een van de minst bezochte staten, maar is buitengewoon mooi! Een bezoek met uw huurcamper aan Hobart mag dan ook niet ontbreken.

Camper huren Hobart

Haal uw huurcamper op in Hobart en parkeer uw camper op een van de campings net buiten de stad. Begin zo rustig aan uw camperreis en verken ook nog eens deze bijzondere stad.

Bezoek de aan het water gelegen warenhuizen van Salamanca, het stukje koloniale historie van de stad. De oude architectuur is typerend voor de koloniale tijd in de negentiende eeuw. In de jaren zeventig hebben ze de gebouwen gerenoveerd en nu vindt u er vele bars, restaurants en winkels. Bezoek daarnaast op zaterdag de Salamanca Markt.

Het beste uitzicht over de stad en de haven is vanaf de top (1271m) van Mount Wellington. Rij met uw huurcamper over de geasfalteerde weg naar boven. Zie in de verte de bergen van het Zuidwesten en de levendige stad beneden aan de berg. Bent u wat avontuurlijker? Maak een mountainbike- of wandeltocht en geniet van de prachtige natuur.

Wat kunt u verder bezoeken in Hobart met uw huurcamper

Voor de echte chocolade liefhebbers, maak een tour door de Cadbury Chocolate Factory. In deze bekende chocolade fabriek ziet u hoe alles in zijn werk gaat. Leer over de geschiedenis van de fabriek, koop de beste chocoladegeschenken en proef natuurlijk de lekkerste chocola!

In het oudste gebouw van de stad vindt u hét museum van Tasmanië, Tasmanian Museum & Art Gallery. Bezoek dit vernieuwde museum en bewonder de koloniale overblijfselen en vertoningen uit de tijd van de Aboriginals. In de galerij wordt een verzameling van de koloniale kunst tentoongesteld.

Kortom, Hobart is een levendige stad en een camper huren vanuit Hobart is de ideale manier om uw campervakantie op Tasmanië te beginnen.

Meer weten over Australië? Klik hier.
Benieuwd naar andere delen van Australië? Klik hier.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ