Sauble Falls

Sauble Falls

Sauble Falls zijn tegen verwachting in geen watervallen. Het zijn allerlei kleine stroomversnellingen die trapsgewijs over de rotsen richting de Sauble River stromen. De Sauble Falls maken deel uit van het Sauble Falls Provincial Park, gelegen in de Canadese provincie Ontario.

bezienswaardigheden Sauble Falls

Rondom de Sauble Falls ligt een prachtig park, veel bezoekers komen hier om te ontspannen. Zo is er een speeltuin voor kinderen en er zijn mogelijkheden om te vissen. Bij de Sauble Falls kunt u ook camperen met uw camper. Vanaf de camping wandelt u zo naar de Falls.

Huur bijvoorbeeld een kanoe en ga bij lekker weer heerlijk peddelen over de Sauble River. De rivier is goed te bevaren en elke beginner kan hier goed uit de voeten. Er zijn genoeg mogelijkheden om hier een kanoe of kajak te huren. Kanoën is een heerlijke activiteit bij lekker weer, vergeet alleen niet om uzelf goed in te smeren want bij zonnig weer kunt u snel verbranden op het water!

U kunt ook een fiets huren en rondom de Sauble Falls rond gaan fietsen. Het park zelf biedt leuke fietspaden en fijne route's. U kunt er ook voor kiezen om 11 kilometer te fietsen naar Sauble Beach, vanaf hier kunt u genieten van de heerlijke zeewind en de deinende golven. Het strand is gelegen aan een gigantisch meer, genaamd Lake Huron. In de zomer komen hier veel bezoekers zonnen, zwemmen of gewoon wandelen. U kunt ook het Sauble Beach centrum gaan verkennen, hier kunt u gaan winkelen of lekker gaan lunchen. 

Uw camperreis door Oost-Canada

Wilt u uw camperreis beginnen bij Sauble Falls? Haal uw camper dan op in Toronto en reis via Blue Mountains naar Sauble Falls. Hierna kunt u door reizen naar Bruce Peninsula en Manitoulin Island. Geniet onderweg van al het moois wat Oost-Canada de bieden heeft.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ