Renfrew

Renfrew

Ongeveer een uur vanaf de hoofdstad Ottawa ligt de stad Renfrew. Gelegen in het hart van de Ottawa Valley, heeft Renfrew een toegangspoort tot de meest fantastische bosgebieden en meren vanwege zijn ideale ligging nabij Algonquin Provincial Park. Renfrew ligt in de provincie Ontario en heeft zijn naam te danken aan de gelijknamige stad gelegen in Schotland.

Bezienswaardigheden Renfrew 

Renfrew is een historisch stadje met een strategische ligging aan de Transcanada Highway. Renfrew is uitgegroeid tot een stad met veel succesvolle bedrijven en industrie en voor winkelen bent u hier hoe dan ook aan het goede adres. De stad, en haar omgeving, kent vele parken waar u heerlijk kunt wandelen. Hoe dan ook; Ottawa Valley biedt u tal van mogelijkheden om optimaal te genieten van al het natuurschoon.

Ga bijvoorbeeld vissen met Irish Creek Outfitters, zij bieden verschillende vistours in de omgeving waarbij zij u tips geven voor een onvergetelijk visdag. Houdt u niet van vissen? Ga dan een balletje slaan bij de Renfrew Golf Club. Het stadje biedt een Walmart, indien u tijdens uw camperreis nog inkopen moet doen kunt u hier een stop maken en flink inslaan.

Rijdt een stukje naar de grote Riviere des Outaouais, ook wel de Ottawa River, hier kunt u prachtige foto's en mooie wandelingen maken. Deze 1271 kilometer lange rivier loopt door Ontario en Quebec en dient op sommige plaatsen als provincie grens.

Uw camperreis door Oost-Canada

Renfrew ligt zo'n 2 uur rijden van Algonquin Provincial Park vandaan, wilt u een dag prachtige wandelingen maken en genieten van de natuur? Bezoek dan zeker dit onvergetelijke park! U kunt hier gaan kanoën, wandelen, hiken, klimmen, kajakken, fietsen en meer! Trek goede wandelschoenen aan en geniet van de prachtige bossen, meren en valleien waar geen einde aan lijkt te komen. Op ongeveer een uur rijden van Renfrew ligt Ottawa, de hoofdstad, ook erg leuk om eens te bezoeken!

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ