Kingston

Kingston

Een camperreis door Oost-Canada wordt vaak gecombineerd met een bezoek aan Kingston. Deze veelzijdige stad ligt tussen 2 grote steden in, namelijk Montreal en Toronto. Om deze reden wordt Kingston vaak gehanteerd als tussenstop plaats, jammer eigenlijk want deze plaats heeft veel te bieden. Kingston ligt aan Lake Ontario, dit gigantische meer biedt vele mogelijkheden. Zo zijn er verschillende boottrips die over het meer gaan, tijdens deze boottrips kunt u verschillende eilanden bezoeken, zoals Wolfe Island, Amherst Island of Thousand Islands. Naast Lake Ontario heeft Kingston ook een leuk stadscentrum waar men leuk kan winkelen of bezoek Fort Henry wanneer u een stukje cultuur en geschiedenis mee wilt pikken. Kortom, genoeg te doen in deze stad!

Bezienswaardigheden Kingston

Bezoek in Kingston Fort Henry, vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de stad. Op sommige dagen worden hier stukken nagespeeld van de oorlog, wat erg leuk en leerzaam is.
U kunt ook een boottocht reserveren en wandelingen maken over een van de eilanden. Ga bijvoorbeeld naar Wolfe Island met de Wolfe Islander ferry. De ferry is gratis en vertrekt meerdere malen per dag. Op Wolfe Island kunt u heerlijk wandelen langs de kustlijn, huur een fiets of ga vogels spotten!
Blijft u liever in Kingston? Bezoek dan het Correctional Service of Canada Museum, hier vindt u allerlei verschillende historische voorwerpen betreffende federale zaken. De medewerkers van het museum kunnen u veel vertellen over hoe het er vroeger aan toe ging in de Canadese gevangenissen.
Wilt u de stad in een korte tijd bekijken? Neem dan een van de tours, er zijn sightseeing-, wandel, bus, boot en fietstours! Kies een tour die bij u past en in een korte tijd leert en ziet u veel van Kingston.

Uw camperreis door Oost-Canada

Begin uw reis in Toronto van Montreal wanneer u Kingston wilt bezoeken. Vanaf hier is ook Ottowa goed bereikbaar of kunt u ervoor kiezen door te reizen naar Niagara Falls.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ