Killarney

Killarney

Dit stadje is vernoemd naar de gelijknamige stad Killarney in Ierland. Killarney ligt in de provincie Ontario aan het gigantische Lake Huron. Rondom dit meer zijn vele prachtige (schier-)eilanden, nationale parken en prachtige kustlijnen te ontdekken. In en nabij Killarney kunt u prachtige natuurgebieden bezoeken en bewandelen, neem een tour of huur een fiets of kanoe en bekijk de parken vanuit een ander perspectief!

Bezienswaardigheden Killarney

Vlak bij de stad Killarney ligt het Killarney Provincial Park, hier kunt u prachtige wandelingen maken en genieten van de natuur. Wandel bijvoorbeeld naar George Lake en maak een leuke wandeling langs de kustlijn. Of ga picknicken in de bossen. Neem een hike naar de top van een berg en geniet van het prachtige uitzicht. Of ga op zoek naar wilde dieren. In het Killarney Provincial Park leven vossen, beren, bevers en meer! Bezoek de vuurtoren van dit provinciale park genaamd Killarney Northwest Lighthouse. Ga kanoën en bekijk de beverdammen van dichtbij, kortom, er is genoeg te doen in dit prachtige park!

U kunt ook een boot huren en gaan varen bij Baie Fine. Hier kunt u op prachtige plaatsen uw boot aanleggen en genieten van de natuur. Ga lunchen of dineren op de boot en bekijk de adembenemende zonsondergang. Langs de kust kunt u bevers tegenkomen die gretig hun dammen aan het bouwen zijn, erg leuk om te zien! Leg uw boot aan en ga een stukje wandelen door de ongerepte natuur, en geniet van de rust.

Wilt u genieten van heerlijke visgerechten? Bezoek dan Philip Edward Island, hier vindt u verschillende visrestaurants waar u kunt genieten van de lekkerste verse vis! Ga kanoën rondom dit eiland, hier ziet u bijzondere roodbruine rotsformaties stijgen van het meer.

Uw camperreis door Oost-Canada

Wilt u een bezoek brengen aan Killarney? Begin uw reis dan in Toronto. Combineer uw bezoek aan Killarney met een bezoek aan Bruce Peninsula, Sauble Falls van Manitoulin Island.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ