Huntsville

Huntsville

Huntsville is het grootste dorpje van de regio Muskoka in de provincie Ontario. Het dorp ligt nabij Algonquin National Park en is hierdoor een doorreis bestemming voor vele toeristen die dit beroemde park in Oost-Canada bezoeken tijdens hun camperreis. In Huntsville zelf is er ook genoeg te beleven. Zo kunt u hier mooie wandelingen maken of het dorpje verkennen.

Bezienswaardigheden Huntsville

U kunt verschillende activiteiten ondernemen in Huntsville, bezoek bijvoorbeeld de Sugarbush Hill Maple Farm. Canada staat bekend om zijn Maple Syrup, in Nederlandse taal bekend als Ahornsiroop. Deze siroop wordt getapt uit de maple tree en vervolgens zoeter gemaakt met suiker, hierdoor krijgt de siroop een caramel smaak. Canadezen en Amerikanen gebruiken vaak Mable Syrup als smaakmaker voor over wafels en pannenkoeken. Wilt u meer leren over het brouwsel? Bij Sugarbush Hill Maple Farm kunt u een tour krijgen over deze beroemde siroop!

Gaat u liever een dagje wandelen? Bezoek dan het Arrowhead Provincial Park. U kunt hier prachtige wandelingen maken, maar naast de mooie routes die u hier kunt lopen, kunt u ook verschillende activiteiten ondernemen. Zo kunt u gaan kanoën, zwemmen en in de winter kunt u hier zelfs skiën en langlaufen! In het Arrowhead Provincial Park kunt u ook allerlei wilde dieren tegen komen, zoals eekhoorntjes, gieren, arenden, herten en meer!

En andere route die u kunt bewandelen is naar Lions Lookout, vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over het dorp. U loopt een heuvel omhoog en vanaf hier kunt u prachtige foto's maken, vergeet dus niet uw camera mee te nemen. Tijdens de herfst heeft u een prachtig uitzicht op de oker gekleurde bomen, erg bijzonder! Neem wat te eten mee en ga lekker picknicken in de open natuur.

Uw camperreis door Oost-Canada

Begin uw reis in Toronto en bezoek op uw weg naar Algonquin dit leuke dorp. Nadat u hier een bezoek heeft gebracht kunt u bijvoorbeeld doorrijden via Renfrew en Ottawa naar Montreal.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ