Blue Mountains

Blue Mountains

Blue Mountains is een dorp gelegen aan de Georgian Bay. Het dorpje heeft zijn naam verkregen aan de gelijknamige berg die boven het dorp uitsteekt. Vele reizigers die doorreizen naar Bruce Peninsula of Manitoulin Island maken in dit dorpje een korte stop. Het dorpje is klein maar in het zomer en in het winterseizoen komen veel toeristen hier genieten van de omgeving. Zo kan er in de winter worden geskied en in de zomer geniet men van het verfrissende zoetwater meer van Georgian Bay. Reist u langs Blue Mountains? Maak dan een korte stop of boek hier uw overnachting.

Bezienswaardigheden Blue Mountains

Wilt u een avontuurlijke tocht maken door grotten, langs stijle rotswanden en over hangbruggen? Ga dan naar Scenic Caves Nature Adventures. U kunt bij deze organisatie verschillende tours boeken, zo zijn er Zipline excursies, wandelroutes langs grotten en over een Suspension Bridge. U kunt bij Scenic Caves Nature Adventures ook excursies in de winter reserveren, zij hebben dan speciale winterpakketten zoals Cross Country Skiing, Snowshoeing en meer!

In de winter kunt u bij Blue Mountains ook heerlijk skiën. Het Blue Mountain Ski Resort is een populaire accommodatie voor vele wintersporters. Vanaf hier bereikt u gemakkelijk het skigebied. Het skigebied is vergeleken met Europese begrippen niet erg groot maar u kunt u hier zeker een aantal dagen vermaken. Het skigebied telt verschillende pistes van blauw tot zwart, dus voor ieder niveau is er iets!

Bent u een echte fijnproever? Bezoek dan de Georgian Hills Vineyards, hier kunt u heerlijke wijnen proeven in combinatie met lekkere borrelhapjes. De medewerkers van de Georgian Hills Vineyards helpen u graag met vragen en informatie. Uiteraard kunt u achteraf ook een fles wijn aanschaffen! Zo kunt u hier op een knusse avond tijdens uw camperreis nog heerlijk van genieten.

Uw Camperreis door Oost-Canada

Wilt u uw camperreis beginnen in Blue Mountains? Haal uw camper dan op in Toronto. Nadat u Blue Mountains heeft bezocht kunt u verder rijden naar Bruce Peninsula en Sauble Falls voordat u uw reis door Oost-Canada vervolgd.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ