Nelson Bay en Port Stephens

Nelson Bay en Port Stephens Nelson Bay en Port Stephens

Wilt u een camper huren en in Australië een camperreis maken? Wanneer u het oosten van Australië bezoekt kunt u een bezoekje brengen aan de stadjes Nelson Bay en Port Stephens. Gelegen boven de stad Sydney in de buurt van de plaats Newcastle. Het gebied bij Nelson Bay en Port Stephens is ideaal voor waterliefhebbers. Het zijn beide kleine plaatsen gelegen aan het water waar u heerlijk wat kan eten met uitzicht op het water en er is een ruime keuze aan activiteiten.

Camperreis Port Stephens

Met uw huur camper rijdens uw camperreis langs Port Stephens. Met 26 gouden stranden, een uitgestrekte blauwe baai en de vele mooie baaien, is Port Stephens is een idyllisch strand uitje. Vers gevangen vis, lokale wijnkelders en aan het water dineren. Dit vindt u allemaal in Port Stephens, vele café's, restaurants en Tea Gardens.

Het gebied is het thuis van de tuimelaar en in het seizoen kunt u er migrerende bultrug walvissen zien. Er worden hier tijdens uw camperreis diverse excursies georganiseerd waarbij u de walvissen of dolfijnen kan bekijken. Walvissen spotten is erg populair tijdens de jaarlijkse migratie naar het noorden in juni en juli, en het zuiden van september tot november. Bekijk ze op een walvissafari of vanaf Tomaree National Park. Ook worden er vistochten georganiseerd en u kunt er op vele plaatsen mooie duiken maken, waaronder met de bedreigde zandtijgerhaai. Maar ook op het land zijn er voldoende activiteiten, variërend van wijn proeven of paardrijden tot een tocht per 4WD door de duinen. Andere dingen om te doen zijn onder andere quad-biking en zand-boarding bij Stockton Sand Dunes en paardrijden door de bossen.

Camper huren Nelson Bay

Wilt u een camper huren en Nelson Bay bezoeken? Nelson Bay is de belangrijkste stad van Port Stephens. U moet goed zoeken wilt u een andere plaats vinden die zo geschikt is voor watersporten en hiernaast een ruim aanbod heeft aan accomodatie en eetgelegenheden. Binnen een steenworp afstand zit u op een van de prachtie rustige stranden ideaal voor kinderen. Terwijl u op de andere stranden, op slechts 5 minuten rijden met uw huur camper, enorme golven vindt.

Snorkelen en duiken is hier erg bijzonder tijdens uw camperreis in Australië. Ten oosten van Nelson Bay vindt u een kleine kaap waar u veel moois kunt zien. Hiernaast vinden duikers nog een prachtige plek net buiten de kust bij Broughton eiland.  

 

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ