Millaa Millaa Falls

Millaa Millaa Falls

Gaat u een camper huren en Australië bezoeken? Wanneer u uw camperreis gaat maken in het oosten van Australië, breng dan een bezoek aan de Millaa Millaa Falls. Deze zijn gelegen onder de stad Cairns.

Camperreis Millaa Millaa Falls

De Millaa Millaa Falls zijn een populaire bestemming voor vele tour operators en reisorganisaties. Omgeven door de mooie tablelands, liggen deze prachtige watervallen, vernoemd naar het stadje Millaa Millaa. Millaa Millaa is een uitdrukking van de Aboriginals voor veel water of een waterval. De watervallen zijn goed te bereiken met uw huur camper via een verharde weg.

De hoge waterval geeft een tropische aanblik en mondt uit in een heerlijk zwembaar poeltje. Tijdens een bezoek aan de waterval kunt u mooie vlinders en vogels spotten. Daarnaast is er door sommigen de schuwe platypus, ofwel het vogelbekdier, gezien.

Overige watervallen huur camper

Naast de Millaa Millaa Falls zijn hier ook nog andere prachtige watervallen te bewonderen. Zoals de Zillie Falls, deze zijn gelegen op 7.5 kilometer afstand van de Millaa Milla Falls en heeft een uitkijkplatform vanwaar u mooie foto's kunt maken. Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de buurt gelegen en u kunt hier ook lekker barbequën. Op drie kilometer afstand van de Zillie Falls vindt u de Ellinjaa Falls. Een aantal watervallen over lavarotsen. Wandel hier over het zig zag track naar de stroming en wandel weer terug door de vines.

Op tien kilometer van de Millaa Millaa Falls vindt u de Pepina Falls. U kunt de route langs de oude mooie Palmerston Highway richting Ravenshoe nemen. Een korte wandeling vanaf hier brengt u naar de waterval. Of rij nog drie kilometer verder en vindt de hoogste waterval van de Tablelands de Mungalli Falls.

Bent u van plan te overnachten na of voor een prachige dag vol watervallen? Dat kan in het nabijgelegen stadje Millaa Millaa of rij verder naar Cairns. Ook kunt u contact opnemen met een van de medewerksters van Travelhome voor meer informatie. 

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ