Magnetic Island

Magnetic Island Magnetic Island

Camper huren en reizen in Oost-Australië. Wanneer u in de buurt van Townsville komt kunt u het prachtige eiland Magnetic Island bezoeken. Het eiland ligt net buiten de kust en is gemakkelijk te bereiken per ferry. Dit werelderfgoed biedt u alles om heerlijk te ontspannen en te genieten van de mooie natuur en witte stranden.

Magnetic Island met uw huur camper

Magnetic Island bestaat voor 2/3 uit nationaal park en u vindt er vele inheemse diersoorten zoals koala's, rock wallabies en 100 verschillende vogelsoorten. Verder kunt u genieten van de prachtige kustlijn van granietsteen en mooie stranden en baaien. De stranden zijn veelal erg rustig en op sommige plaatsen kunt u het geluk hebben het hele strand voor u alleen te hebben.

Naast de mooie natuur op het land kunt u ook onder water genieten. Vanaf vele stranden zijn er snorkelmogelijkheden en u kunt er snorkel- en duiktochten maken naar het Great Barrier Reef.

Vanuit Townsville komt u aan in Nelly Bay en de meest populaire plaatsen om te overnachten tijdens uw camperreis zijn Nelly Bay, Picnic Bay en Horseshoe Bay.

Het eiland is ideaal als afsluiter van een camperreis door Australië. Wij kunnen voor u een vlucht boeken (vanuit verschillende plaatsen verspreid over Australië) naar Townsville en tevens regelen wij de ferry en accommodatie graag voor u. Heeft u interesse? Neem hier een kijkje.Attracties Magnetic Island camperreis

Hieronder staan een aantal attracties genoemd die u kunt doen op Magnetic Island tijdens uw camperreis.

  • Wandelen, enkele populaire wandelingen zijn die van Nelly Bay naar Arcadia (5 km), Picnic Bay naar West Point (16 km. retour, geen bus) en Horseshoe Bay naar Florence Bay. Je kunt een bus van en naar deze plaatsen pakken.
  • Kajakken, op veel plaatsen is het mogelijk om voor een halve of hele dag kano’s te huren en een stuk langs het eiland te kajakken.
  • Zeiltrips
  • Duiken
  • Snorkelen
  • Watersporten
  • Huur een cabrio waarmee u tour over het eiland kunt maken.
Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ