Ku-Ring-Gai Chase National Park

Heeft u interesse in een camper huren in Australië? Wanneer u de oostkust gaat bezoeken tijdens uw camperreis kunt u ook het Ku-Ring-Gai Chase National Park bezoeken. Het park is gelegen op 26 kilimeter ten noorden van de stad Sydney.

Ondanks de nabijheid van deze wereldstad bevindt u zich meteen in de natuur en in een andere wereld. Er zijn wandelroutes, routes om paard te rijden, picknick plaatsen en mooie uitzicht punten. Het is het op één na oudste park van Australië en heeft een rijk aanbod in Aboriginal geschiedenist. Hiernaast heeft het ook europese geschiedenis. Het park is gelegen op de plaats waar de rivier Hawkesbury samenvloeid met de zee. Het park bevat uitgestrekte diepblauwe wateren, verborgen baaien en beschutte stranden. Wilde bloemen sieren dit park naast de dichte bossen.

Attracties camperreis Ku-Ring-Gai Chase NP

Er zijn verschillende dingen te doen wanneer u eenmaal in dit park aangekomen bent. Zo zijn er verschillende mooie wandelingen. Zoals de Aboriginal Heritage park wandeling. Deze is 4.5 kilometer lang, u bezoekt hiermee alle highligts in het park die te maken hebben met de aboriginals. Ook kunt u wandelen naar het Barrenjoey Lighthouse. Dit is een belangrijk cultureel erfgoed van de stad Sydney. Deze vuurtoren is nog in originele staat. Wilt u liever een zware wandeling? Kies dan voor de Great North Walk. U wordt wel beloond met prachtige uitzichten. Er zijn ook veel verschillende leuke picknick plaatsen zoals de Bobbin Head picknick spot. Hier kunt u met het hele gezin genieten van een barbeque of u kunt hier gaan vissen.

De hoogtepunten van dit park zijn de aboriginal bezienswaardigheden langs de Resolute track, de historische Bobbin Head, de jachthaven, bezoekerscentra, het uitzicht op het water van West head Lookout of een dag uitje op de veerboot naar het Basin. een picknick of een duik rond de lagune of zandstrand.

Genoeg te zien en beleven in dit prachtige oude park. Heeft u interesse gekregen in een camperreis? Kijk op onze website voor de mogelijkheden. Of neem contact op met een van onze medewerkers.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ