Camper huren Wollongong

Wilt u een camper huren Australië? En bezoekt u de oostkust van dit prachtige land? Dan is het een aanrader om het gebied van Wollongong te bezoeken. Het is gelegen onder de grote stad Sydney. Deze naam is afkomstig van de Aboriginals en betekend "het geluid van de zee". De bijnaam van deze stad is ook wel "The Gong".

Camper huren Wollongong

Er zijn tal van mogelijkheden voor avontuurlijke activiteiten in en rond Wollongong, variërend van surfen en zwemmen tot zeilen, deltavliegen, paragliding, fietsen en abseilen. Wollongong is ook de enige plaats waar u kunt skydiven op het strand.

Wollongong heeft vele prachtige stranden. Kleine kustplaatsen zoals Austinmer, Stanwell Park en Thirroul hebben uitstekende surfstranden, terwijl Lake Illawarra biedt een keuze uit zeilen, waterskiën, kanoën en vissen.

Andere interessante steden om te bezoeken zijn Bulli, een voormalige kolen-mijnstad aan de kust, waar u de charme van de 19e eeuw terugziet in de architectuur, en Helensburgh, een goede uitvalsbasis om het Royal National Park te verkennen.

Activiteiten Wollongong

Er zijn vele verschillende activiteiten te ondernemen in dit gebied tijdens uw camperreis. Verschillend van energiek tot ontspannen. Zo kunt u gaan fietsen over 60 km van fietspaden. Of een wandeling maken rond de mt. Keira op een 5,5 kilometer lang parcour door regenwoud en eucalyptus bos. Of geniet van een wandeling over de Sea Cliff Bridge, neem een duik in Austinmer zwembad met uitzicht op de zee, geniet van een panoramisch uitzicht van het Illawarra gebied vanaf de Bald Hill Lookout.

Hiernaast vindt u hier tijdens uw camperreis een breed scala van accommodatie opties in het gebied, variërend van hotels en appartementen aan hostels, camping en huisjes. Genoeg keus met of zonder uw huur camper.

U zult uzelf hier niet snel vervelen met vele mogelijkheden om hier te uit te voeren. Heeft u interesse gekregen in een reis naar Oost-Australië? Neem dan een kijkje op de website, of neem contact op met een van onze medewerksters! Ook kunt u natuurlijk zelf uw reis opstellen, vraag een offerte aan!

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ