Camper huren Sydney

Camper huren Sydney Camper huren Sydney

Wilt u een camper huren Australië? Dan is Sydney dé plaats om uw camper huren en te beginnen aan een heerlijke rondreis Australië camper via de schitterende oost kust. Ook kunt u vanuit Sydney een camperreis maken naar Canberra en Melbourne.

De stad Sydney tijdens uw rondreis Australië camper

U brengt een bezoekje aan Sydney met uw huur camper tijdens uw rondreis Australië camper. Sydney is voornamelijk bekend omdat het gelegen is aan een mooie haven met als bekende iconen het Sydney Opera House en de Sydney Harbour Bridge. Wanneer u uitstapt op het station van Circular Quay of hier met de ferry aankomt, heeft u meteen een prachtig uitzicht over de haven met de Opera House en de Harbour Bridge. Hier vindt u vele restaurants en kunt u genieten van optredens van verschillende artiesten, waaronder Aboriginals met een didgeridoo en levende standbeelden. Ook kunt u een bezoek brengen aan het Opera House of de Harbour Bridge beklimmen.

Wat kunt u bezoeken tijdens uw bezoek aan Sydney met uw huur camper

Wat valt er allemaal te beleven in Sydney tijdens uw rondreis Australië camper. Nabij Circular Quay vindt u het gebied van The Rocks, een gebied met veel oude gebouwen, leuke winkels en heerlijke restaurants. Ook vindt u hier de bekende Rocks Markets en is er de mogelijkheid een Pub tour te doen. Let hierbij wel op, het is niet toegestaan met een borrel op achter het stuur van uw huur camper te stappen.

Loop voorbij het Sydney Opera House of Hyde Park en u komt al snel in de rustige oase van de Royal Botanic Gardens terecht. Op deze plaats brengen veel inwoners van Sydney een vrije middag door. Mensen spelen een spelletje, maken wandelingen, genieten van het weer of lezen rustig een boek. Een goede plek om heerlijk tot rust te komen tijdens uw rondreis Australië camper.

Things you must see

De meest levendige plaats aan de haven is waarschijnlijk Darling Harbour. Hier vindt u de meeste restaurants, vele nachtclubs, een IMAX Theatre, een kinderspeeltuin, de prachtige tuinen van de Chinese Garden of Friendship en een winkelcentrum. Een andere bekende attractie in Darling Harbour is het Sydney Aquarium. Het aquarium heeft voor ieder wat wils en is tevens een perfecte plaats om het bedreigde vogelbekdier te zien zwemmen.

Vanaf Circular Quay kunt u de ferry nemen naar de beroemde Taronga Zoo. In deze dierentuin kunt u makkelijk een dag doorbrengen met het bekijken van alle dieren. Breng een bezoek aan de vogelshow of zeehondenshow en loop door het Aziatische regenwoud.

Heeft u na het bezoeken van alle attracties in de stad behoefte aan een dagje strand, ook dan biedt Sydney voldoende mogelijkheden. Het meest bekende en drukke strand is Bondi Beach waar u tevens kan proberen te leren surfen. Een gebied met vele hotels, accommodatie en restaurants treft u aan bij Manly. Andere bekende stranden zijn Coogee en Cronulla. Ideaal om tot rust te komen tijdens uw rondreis Australië camper.

Zoals u ziet is er in Sydney ontzettend veel te beleven en is er weinig kans dat u zich in deze wereldstad zal vervelen.

Bekijk hier ons aanbod van Australië of hier de reisverslagen van Australië

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR