Camper huren Port Douglas

Camper huren Port Douglas

Camper huren en Port Douglas bezoeken. Port Douglas is gelegen op slechts een uur rijden van Cairns. In het prachtige tropische noorden van Queensland. Het is een pittoresk dorpje aan zee, de Four Mile Beach. Vanuit het stadje kunnen vele activiteiten ondernomen worden. Mensen die Port Douglas bezoeken genieten can de natuurlijke schoonheid en het wame, zwoele klimaat. 

Stadje Port Douglas Huur camper

Het stadje zelf is erg gezellig en heeft vele terassjes en winkeltjes maar ook veel strand. U kunt hier prima shoppen of lekker op het strand hangen. In de avond heeft u genoeg keus voor een avondmaal of kunt u lekkere cocktails drinken in een van de barretjes. Er hangt eern relaxte sfeer.

Activiteiten camperreis Port Douglas

Tijdens uw camperreis is Port Douglas de perfecte uitvalbasis voor een trip naar de Great Barrier Reef. En hiernaast is het ideaal gelegen om het Daintree Rainforest en Mossman Gorge te bezoeken. De plek Cape Tribulation is erg speciaal. Het is namelijk de enige plaats waar het Daintree Rainforest en de Great Barrier Reef samenkomen.

U kunt ook met uw huur camper ook het Wildlife Habitat bezoeken. Dit is een park waar de dieren vrij rondlopen u kunt dus erg dichtbij komen. Hiernaast mag u de kangaroe's/wallaby's vanuit uw hand voeren. Ook kunt u met een slang, koala of een kleine krokodil op de foto als u wilt. Dit park is ook een park dat gewonde dieren opvangt.

Of vertrek met een high speed boot naar Low Isles waar u prachtig kunt snorkelen met schildpadden. Meer actie? Beklim dan Devils Thumb waar u een prachtig uitzicht heeft. Of maak een tour met een helikopter en zie alles vanuit een ander opzicht.

Bent u na al uw actieve bezigheden op zoek naar een unieke plaats om uit eten te gaan of heeft u wat te vieren tijdens uw reis met huur camper? Dan is The Flames of the Forest de ideale plaats voor u. Een prachtig gelegen sfeervol restaurant waar u de magie en romantiek kunt proeven.

Camperreizen naar Port Douglas

 

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ