Camper huren Gold Coast

Wilt u een camper huren Australië? En bezoekt u de oostkust van dit prachtige land? Dan is het een aanrader om het stadje Gold Coast te bezoeken. Het is gelegen vlak bij de stad Brisbane. Het is een grote stad, de op één na grootste van Queensland.

Camperreis Gold Coast

Het stadje is erg toeristisch en heeft dan ook vele toeristische attracties. Het heeft een subtropisch klimaat en het is er bijna altijd zonnig. Het stadje heeft ook vele mooie stranden. Het is de populairste vakantiebestemming van het land Australië. U vindt hier aan het strand van winkelcentra en pretparken tot boerenmartken. Ook zijn er vele leuke eettentjes en barretjes in de omgeving. U zult uzelf niet snel vervelen hier.

Een leuk weetje is dat u in deze stad het grootste flatgebouw van Australië vindt. De Q1 Tower genaamd, hij is 323 meter hoog.

Attracties huur camper

Van spannende attractieparken tot prachtige natuurlijke stranden. Een overvloed aan bezienswaardigheden. In de omgeving van deze stad zijn drie natuurparken te vinden om de natuurlijke kant van deze stad te bezichtigen. Zo bent u in de buurt van Springbrook, Tamborine en Lamington.

Zin in een feestje of evenement tijdens uw camperreis? Die worden hier genoeg georganiseerd. Van paarden races tot triatlons. Er zijn veel nationale en internationale sport en algemene evenementen te vinden.

Er zijn veel verschillende attractieparken te vinden in de omgeving. Het waterpark White Water World, Wildlife parken zoals Fleays en Currimbin en ook nog attractieparken zoals Warner Bros Movie World en Dreamworld. De tickets voor deze parken zijn vooraf online aanschafbaar.

Heeft u interesse gekregen in een camperreis naar de Ooskust van Australie? Bekijk hier ons aanbod van Australië of hier de reisverslagen van Australië!

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ