camper huren Cairns

camper huren Cairns

Wilt u een camper huren in Cairns? Cairns is een van de snelst groeiende steden van Australië en trekt ieder jaar ontzettend veel toeristen die de stad bezoeken tijdens hun Rondreis Australië camper. Om meer te voldoen aan de vraag van de toeristen is Cairns enkele jaren geleden compleet verbouwd en is er is onder andere een groot zwembad met een omringend park aangelegd en de haven is vernieuwd. De haven ligt vol met de meest luxe jachten waarvan sommigen zelfs een helikopter op het dek hebben staan. Het centrum van Cairns is niet al te groot en bestaat vooral uit veel cafés, discotheken, winkels en restaurants. Een erg gezellige stad dus om met uw huur camper te bezoeken.

Wat kunt u in Cairns doen tijdens uw Rondreis Australië camper

U gaat een camper huren Australië en wilt tijdens uw rondreis Australië camper een bezoekje brengen aan de bijzondere stad Cairns. Wat kunt u dan allemaal doen? Wij hebben enkele attracties voor u op een rijtje gezet, zodat u niets zult missen tijdens uw rondreis Australië camper.

Attracties:

- Night Markets op The Esplanade, geopend tot middernacht

- Cairns Foreshore Promenade met als middelpunt het grote zoutwater zwembad.

- Op 22 kilometer van Cairns bevinden zich de Cascade Falls waar je kunt zwemmen

- Duiken, Cairns is de plaats om te duiken in Australië en er zijn ontelbare duikshops. Het leukste is ook hier een combinatie met een live aboard (boottrip). Let er wel op dat je bij een school gaat die PADI of SSI is aangezien dit internationale organisaties zijn en vaak betrouwbaarder zijn. Er zijn ook enkele meerdaagse live aboards voor gecertificeerde duikers en vaak worden Cod Hole, Osprey Reef en Homes Reef aangedaan.

Voor degenen die voor het duiken / snorkelen wat over de onderwaterwereld willen leren kun je een dag doorbrengen bij Reef Teach waar op een leuke manier uitleg wordt gegeven over de dieren, het koraal en hoe dit alles te beschermen.

- White Water Rafting

- Snorkelen en glassbottom boat tours. Deze zijn vaak een dagtrip waarbij lunch inbegrepen is.

- Green Island. Dit is een ideale plaats voor een dagexcursie vanuit Cairns. Het eiland bestaat voornamelijk uit een resort dat een speciaal gedeelte heeft gereserveerd voor dagjesmensen. De voornaamste activiteiten zijn zwemmen en snorkelen.

- Kuranda, een ontzettend toeristisch dorpje in het regenwoud. Hier kan je wandelingen doen, met de kabelbaan en naar de beroemde markten.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ