Bezienswaardigheden

Blue Mountains

Blue Mountains

Gaat u een camper huren en Australië bezoeken? Wanneer u uw camperreis gaat maken in het oosten van Australië breng dan een bezoek aan de Blue Mountains. Deze zijn gelegen in de buurt van Sydney.

Lees verder

Bondi Beach

Bondi Beach

Zien en gezien worden gezond eten en veel sporten dat is waar het hier allemaal om draait. Vind ik dit wel leuk? Ik weet het niet en er is maar 1 manier om erachter te komen ernaartoe gaan.

Lees verder

Camper huren Brisbane

Camper huren Brisbane

Brisbane is de perfecte plaats om uw camper huren of in te leveren wanneer u de oostkust van Australië ontdekt. Ten noorden van Brisbane reist u onder andere naar het Great Barrier Reef terwijl u ten zuiden richting de wereldstad Sydney reist tijdens uw rondreis Australië camper.

Lees verder

camper huren Cairns

camper huren Cairns

Wilt u een camper huren in Cairns? Cairns is een van de snelst groeiende steden van Australië en trekt ieder jaar ontzettend veel toeristen die de stad bezoeken tijdens hun Rondreis Australië camper. Om meer te voldoen aan de vraag van de toeristen is Cairns enkele jaren geleden compleet verbouwd en is er is onder andere een groot zwembad met een omringend park aangelegd en de haven is vernieuwd. De haven ligt vol met de meest luxe jachten waarvan sommigen zelfs een helikopter op het dek hebben staan. Het centrum van Cairns is niet al te groot en bestaat vooral uit veel cafés discotheken winkels en restaurants. Een erg gezellige stad dus om met uw huur camper te bezoeken.

Lees verder

Camper huren Gold Coast

Wilt u een camper huren Australië? En bezoekt u de oostkust van dit prachtige land? Dan is het een aanrader om het stadje Gold Coast te bezoeken. Het is gelegen vlak bij de stad Brisbane. Het is een grote stad de op één na grootste van Queensland.

Lees verder

Camper huren Newcastle

Wilt u een camper huren Australië? En bezoekt u de oostkust van dit prachtige land? Dan is het een aanrader om de stad Newcastle te bezoeken. Het is gelegen boven de grote stad Sydney.

Lees verder

Camper huren Port Douglas

Camper huren Port Douglas

Camper huren en Port Douglas bezoeken. Port Douglas is gelegen op slechts een uur rijden van Cairns. In het prachtige tropische noorden van Queensland. Het is een pittoresk dorpje aan zee de Four Mile Beach. Vanuit het stadje kunnen vele activiteiten ondernomen worden. Mensen die Port Douglas bezoeken genieten can de natuurlijke schoonheid en het wame zwoele klimaat. 

Lees verder

Camper huren South West Rocks

Camper huren South West Rocks

Gaat u een camper huren in Australië? Bezoek dan South West Rocks! Gelegen aan de Oostkust van het land tussen Brisbane en Sydney.

Lees verder

Camper huren Wollongong

Wilt u een camper huren Australië? En bezoekt u de oostkust van dit prachtige land? Dan is het een aanrader om het gebied van Wollongong te bezoeken. Het is gelegen onder de grote stad Sydney. Deze naam is afkomstig van de Aboriginals en betekend "het geluid van de zee". De bijnaam van deze stad is ook wel "The Gong".

Lees verder

Coffs Harbour

Coffs Harbour

Gaat u een camper huren en Australië bezoeken? Wanneer u uw camperreis gaat maken in het oosten van Australië breng dan een bezoek aan de Coffs Harbour. Deze stad is gelegen tussen de twee grote steden Brisbane en Sydney. Het plaatsje staat bekend om zijn vriendelijke ontspannen sfeer de mooie kustlijn en zjin vele attracties en evenementen.

Lees verder

Cooktown en Cape York Peninsula

Wilt u een camper huren en Cooktown en Cape York Peninsule bezoeken? Travelhome biedt verschillende camperreizen aan naar Australië.

Lees verder

Daintree National Park

Daintree National Park

Wilt u een camper huren en het Daintree National Park bezoeken? Het Daintree National Park is een combinatie van oud regenwoud afgelegen stranden en hoge bergen doorkuist met rivieren en kreken. Het Nationale Park combineert twee World Heritage gebieden namelijk die van het Great Barrier Reef en van de Wet Tropics.
De Wet Tropics bieden een goede gelegenheid voor wandelingen deze zijn er voor iedereen en variëren van rolstoeltoegankelijke wandelingen tot meerdaagse tochten.

Lees verder

Fraser Island

Fraser Island

We rijden over Fraser Island het grootste zandeiland ter wereld.  Tijdens het rijden komt er een vliegtuigje aan onze weg is tevens landingsbaan en er lopen ook mensen rond opletten dus!

Lees verder

Great Barrier Reef

Great Barrier Reef

Gaat u een camper huren in Australië en komt u in de buurt van Queensland? Tijd voor een tussenstop! Hier ligt namelijk een van de bekendste natuurgebieden ter wereld en de plek voor snorkelliefhebbers en duikers.

Lees verder

Hunter Valley

Bent u tijdens uw camperreis in het Oosten van Australië? Wijnliefhebber of niet Huntervalley is een prachtige locatie om een stop te maken met uw huur camper.

Lees verder

Ku-Ring-Gai Chase National Park

Heeft u interesse in een camper huren in Australië? Wanneer u de oostkust gaat bezoeken tijdens uw camperreis kunt u ook het Ku-Ring-Gai Chase National Park bezoeken. Het park is gelegen op 26 kilimeter ten noorden van de stad Sydney.

Lees verder

Magnetic Island

Magnetic Island

Camper huren en reizen in Oost-Australië. Wanneer u in de buurt van Townsville komt kunt u het prachtige eiland Magnetic Island bezoeken. Het eiland ligt net buiten de kust en is gemakkelijk te bereiken per ferry. Dit werelderfgoed biedt u alles om heerlijk te ontspannen en te genieten van de mooie natuur en witte stranden.

Lees verder

Millaa Millaa Falls

Millaa Millaa Falls

Gaat u een camper huren en Australië bezoeken? Wanneer u uw camperreis gaat maken in het oosten van Australië breng dan een bezoek aan de Millaa Millaa Falls. Deze zijn gelegen onder de stad Cairns.

Lees verder

Nelson Bay en Port Stephens

Nelson Bay en Port Stephens

Wilt u een camper huren en in Australië een camperreis maken? Wanneer u het oosten van Australië bezoekt kunt u een bezoekje brengen aan de stadjes Nelson Bay en Port Stephens. Gelegen boven de stad Sydney in de buurt van de plaats Newcastle. Het gebied bij Nelson Bay en Port Stephens is ideaal voor waterliefhebbers. Het zijn beide kleine plaatsen gelegen aan het water waar u heerlijk wat kan eten met uitzicht op het water en er is een ruime keuze aan activiteiten.

Lees verder

Noosa

Noosa

Wilt u een camper huren en in Australië een camperreis maken? Wanneer u het oosten van Australië bezoekt kunt u een bezoekje brengen aan het stadje Noosa. Gelegen boven de stad Brisbane in de buurt van de plaats Sunshine Coast.

Lees verder

Overig Oostkust

Overig Oostkust

Maakt u een camperreis met een huur camper langs de oostkust van Australië? Dan hebben wij nog een aantal plaatsjes en activiteiten die u misschien interessant vindt!

Lees verder

Port Macquarie

Port Macquarie

Wilt u een camper huren en in Australië rondreizen? Dat is mogelijk! Wanneer u tijdens uw camperreis de oostkust van Australië wilt bezoeken en u bent in de buurt van Brisbane van Sydney? Bezoek dan Port Macquarie!

Lees verder

Sydney

Sydney

De eerste keer dat ik in Sydney was kreeg ik een hele goede tip pak de ferry van Darling Harbour naar Circular Quay. Wat een mooie start was dat! We varen onder een stralende hemel richting Circular Quay en ik zie de imposante Harbour Bridge opdoemen snel daarna hét icoon van Sydney het Opera House. Van boord in Circular Quay met de vele terrasjes aan het water. Hier vertrekken ook de ferry's naar bijvoorbeeld Taronga Zoo en Manly.
Sydney is een ideale stad om lekker in rond te wandelen. Vanuit Circular Quay loop je zo om de hoek door de Botanic Gardens en als je de andere kant op loopt bevindt je je in de historische 'Rocks' met vele oude gebouwen restaurants en cafés.

Lees verder

Townsville

Townsville

Gaat u een camper huren en Australië bezoeken? Wanneer u uw camperreis gaat maken in het oosten van Australië breng dan een bezoek aan de Townsville. Deze stad is gelegen onder de stad Cairns

Lees verder

Whitsundays

Whitsundays

Een camper huren en in Australië rondreizen. Vanuit Airlie Beach in het oosten van Australië heeft u toegang tot een waar paradijs voor waterliefhebbers de Whitsundays. Airlie Beach is een drukke en levendige plaats waarvan het centrum grotendeels bestaat uit een straat met veel restaurants en bars. Het publiek varieert van backpackers tot de rijken die er op hun eigen jacht op uit trekken. Vlakbij het strand is een soort lagune aangelegd waar het vooral tijdens het 'stinger season' erg druk is.

Vanuit het Great Barrier Reef rijzen 74 prachtige eilanden uit de zee. Een van de bekendste en meest gefotografeerde is Whitsunday Island. Op dit eiland is het zand zo zacht dat je er je sieraden mee kan polijsten. Vanwege het gunstige klimaat kunt u hier het hele jaar door genieten van alles wat de Whitsundays te bieden hebben. Een plaats die u niet gemist kunt hebben tijdens uw camperreis langs de oostkust van Australië.

Lees verder

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ