Voss

Op de camperroute van Oslo naar Bergen is Voss een geliefde tussenstop. Vanuit Voss kunt u verschillende uitstapjes maken zoals de treinreis Voss - Myrdal- Flam. De trein voert u over de legendarische Flambaan. Ook is het heel goed mogelijk om vanuit Voss met de camper een dagje naar Bergen aan de kust te gaan. Een bekende Noorse uitspraak is dat wanneer het regent in het binnenland, het aan de kust mooi weer is en omgekeerd.

Een camper huren in elk seizoen

Zowel in de winter als in de zomer is er genoeg te beleven wanneer u een camper huurt.
In de winterperiode is Voss een populair skigebied voor zowel Noren als toeristen. Het betreft een compact en goed georganiseerd skigebied met een twaalftal liften en pistes voor zowel beginners als ver gevorderden. Mocht u in het juiste seizoen naar Noorwegen gaan en een skiliefhebber zijn, dan is het heerlijk om een aantal dagen te genieten op de piste.

In de zomermaanden vindt u in Voss een prachtig groen gebied waar u heerlijk kunt wandelen en kunt genieten van het natuurschoon en wilde dieren. De bergen, valleien en bossen zorgen voor een uniek stukje ongerepte natuur wat een interessante vogelpopulatie met zich meebrengt. Naast wandelen kunt u hier in de zomermaanden ook goed skydiven, bungeejumpen en paragliden. De waterliefhebbers kunnen meedoen aan tal van watersporten en –activiteiten.

In Voss ligt het dorpje Vossevangen wat tevens het centrum van de omgeving vormt. Hier kunt u een lekker hapje eten en uzelf tegoed doen aan een stukje Noorse cultuur.

Voor meer informatie over Voss

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ