Ringsaker

Wanneer u een camper gaat huren in Noorwegen en vertrekt naar het noorden ligt de gemeente Ringsaker misschien wel op uw route. Ringsaker ligt niet ver van Oslo vandaan (ongeveer 1,5 uur rijden) en is daarom relatief gemakkelijk te bereiken. Het is een prachtige stop op weg naar Oslo, of juist om de hectiek van de stad achter u te laten en het binnenland van Noorwegen in te trekken.

De gemeente omvat onder andere de bekende wintersportplaatsen Lillehammer en Hamar. Ook de steden Moelv en Brummunddal zijn erg leuk om een tussenstop te maken. De vele winkeltjes en cafés tekenen het gezellige straatbeeld.

Met uw camper door Ringsaker

De omgeving van Ringsaker kenmerkt zich door agrarische velden, heuvelachtig gebied, groene bergen, bossen en grote meren. Met name de meren zijn een veel bezochte ‘attractie’ voor toeristen. Dit gebied staat tevens bekend aan zijn hoeveelheid prachtige wilde dieren.

Meer informatie over Ringsaker 

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ