Oslo

Wanneer u in Noorwegen en camper gaat huren, start uw reis hier in Oslo. Omgeven door fjorden en heuvels, vindt u de hoofdstad van Noorwegen. Volgens Noorse saga's werd Oslo rond het jaar 1048 opgericht door koning Harald Hardråde. Echter, archeologische vondsten wijzen erop dat Oslo al vóór 1000 bestond. Duidelijk mogen zijn dat Oslo en haar omgeving een rijke geschiedenis kent.

Uw camper ophalen in de hoofdstad van Noorwegen

Oslo mag dan wel de hoofdstad van Noorwegen zijn, qua inwonersaantal stelt de stad niet al teveel voor en u zult daarom niet het gevoel hebben alsof u zich in een enorme metropool bevindt. Tevens is Oslo één van de groenste steden van Europa.

De prachtige en gezellige stad heeft leuke winkels en heerlijke restaurantjes en daarnaast kent Oslo meer dan 50 musea en diverse galerieën. Verder zijn er mooie bezienswaardigheden die u niet mag missen. Het fort Akershus, stadhuis Rådhuset, de hoofdstraat in Oslo: Karl Johans Gate, het Slottet (koninklijk paleis), het Vigelandpark en tal van andere bezienswaardigheden zijn stuk voor stuk de moeite waard om te bezichtigen. Reden genoeg voor een bezoekje met uw huurcamper aan deze Noorse stad.

Vanuit hier kunt u Noorwegen leren kennen. Bezoek de gezellige havensteden Larvik en Kristiansand in het zuiden of rijd naar het westen voor indrukwekkende nationale parken als Jostedalsbreen en Jotunheimen tot u arriveert bij de uitgestrekte fjorden . De keuze is aan u! 

Meer informatie over Oslo

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ