Bezienswaardigheden

Dinosaur National Monument

Dinosaur National Monument

Treed in de voetsporen van dinosaurussen tijdens uw bezoek aan het Dinosaur National Monument. In de Exhibit Hall kunt u 1500 fossielen bekijken die nog steeds in het gesteente zitten. Wandel door het gebied met bergen rivieren en diepe canyons ga river raften of rijdt met uw camper over een van de mooie routes door het park.

Lees verder

Grand Junction

Grand Junction

Deze stad staat bekend als 'Colorado's Wine Country' en er zijn in de omgeving dan ook veel wijngaarden en wijnmakerijen te vinden. In Downtown Grand Junction kunt u heerlijk gaan winkelen of breng een bezoek aan één van de kunstgalerieën die hier gelegen zijn. Ook kunt u hier heerlijk uit eten gaan en daarbij genieten van een glaasje wijn uit de streek.

Lees verder

Great Basin National Park

Great Basin National Park

Great Basis National park is een mooi park in het oosten van Nevada een Amerikaanse staat. Great Basin is een vertaling voor Grote bekken. Dit komt door de aanwezigheid van de Pinus Longaeva. Dit is een boomsoort die 5000 jaar oude kunnen worden.

Lees verder

Olympic National Park

Olympic National Park

Mysterieuze stranden met flarden van mist en een dichtbegroeid oeroud regenwoud dát is Olympic National Park. Als we vanuit Seattle bij dit park aankomen sta ik versteld van de grootte van dit park. Het is enorm uitgestrekt en er zijn verschillende delen die je kunt bezoeken die ook weer redelijk ver uit elkaar liggen. Trek zeker 2 dagen uit om het park te bezoeken want er is zoveel te zien! De meest populaire gedeeltes zijn de stranden en het Hoh Rainforest. Hier kun je met een camper gemakkelijk komen.

Lees verder

Seattle

Seattle

In de skyline van de stad valt de Space Needle direct op. Mensen met hoogtevrees waaronder helaas ook ik moeten dat echt trotseren. Het uitzicht vanaf het uitkijkplatform is op heldere dagen namelijk fantastisch. Een gedeelte van de vloer is van glas dus dat is even slikken misschien maar wat een uitzicht! Met een beetje geluk zie je naast de hele stad ook de besneeuwde toppen van Mount Rainier op de achtergrond.

Ik had hoge verwachtingen van het Museum of Pop aan de voet van de Space Needle. Het is een indrukwekkend gebouw met bizarre vormen kleuren en materiaalgebruik. Binnen kunnen muziekliefhebbers hun hart ophalen. Er zijn tentoonstellingen van verschillende bands en muziekstromingen en je kunt er zelf muziek (leren) maken in de professionele muziekstudio’s.

Lees verder

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ