Bezienswaardigheden

Dinosaur National Monument

Dinosaur National Monument

Treed in de voetsporen van dinosaurussen tijdens uw bezoek aan het Dinosaur National Monument. In de Exhibit Hall kunt u 1500 fossielen bekijken die nog steeds in het gesteente zitten. Wandel door het gebied met bergen rivieren en diepe canyons ga river raften of rijdt met uw camper over een van de mooie routes door het park.

Lees verder

Grand Junction

Grand Junction

Deze stad staat bekend als 'Colorado's Wine Country' en er zijn in de omgeving dan ook veel wijngaarden en wijnmakerijen te vinden. In Downtown Grand Junction kunt u heerlijk gaan winkelen of breng een bezoek aan één van de kunstgalerieën die hier gelegen zijn. Ook kunt u hier heerlijk uit eten gaan en daarbij genieten van een glaasje wijn uit de streek.

Lees verder

Great Basin National Park

Great Basin National Park

Great Basis National park is een mooi park in het oosten van Nevada een Amerikaanse staat. Great Basin is een vertaling voor Grote bekken. Dit komt door de aanwezigheid van de Pinus Longaeva. Dit is een boomsoort die 5000 jaar oude kunnen worden.

Lees verder

Olympic National Park

Olympic National Park

Het mooie Olympic National Park is een natuurpark aan de noordwestkust te vinden op het Olympische schiereiland. Wat onder andere bijzonder is aan dit Nationale Park is dat het een prachtig gematigd regenwoud herbergt. Grote delen van het park worden daarom extra beschermt wat het soms lastig maakt om het park te betreden.

Lees verder

Seattle

Seattle

Seattle is de grootste stad van de staat Washington in het noordwesten van de Verenigde Staten van Amerika. In deze bruisende stad is veel te beleven en te doen. Voor het ontdekken van de noordwest-kust of misschien wel de Rocky Mountains is de bruisende stad Seattle een goed begin punt. 

Lees verder

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR