Woodstock

Woodstock

Woodstock is een pittoresk, oud plaatsje wat u niet wilt missen. De mooie huisjes, het houten kerkje en de leuke bruggetjes zorgen voor een aangenaam aanzicht. Woodstock wordt dan ook niet voor niets omschreven met woorden als romantisch, magisch en historisch.

In Woodstock vindt u ouderwetse, maar gezellige winkeltjes die onder andere lokale producten verkopen. Ook voor een heerlijk restaurant bent u in Woodstock aan het goede adres. Bovenal zult u ongetwijfeld op de traditionele en gastvrije manier ontvangen worden.

bezienswaardigheden woodstock

Woodstock wordt tevens omgeven door een adembenemend mooi gebied. De kleurige bloemenvelden, de mooie en oude boerderijen met grote stukken grond en de overige leuke dorpjes zijn tekenent voor de omgeving.
Vergeet ook zeker niet om een bezoekje te brengen aan de nabijgelegen nationale parken en/of de lokale musea, zoals het Billings Farm & Museum.

uw camperreis door noordoost-amerika

Dicht bij Woodstock ligt de grote stad Atlanta. Dit is de hoofdstad van de staat Georgia en er wonen meer dan 5 miljoen mensen! In deze stad kunt u het echte Coca Cola museum bezoeken en een bezoek brengen aan het Martin Luther King Jr. National Historic Site.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ