Washington DC

Washington DC Washington DC

Washington is de hoofdstad van de Verenigde Staten en wordt door velen zelfs gezien als de hoofdstad van de wereld. In Washington vindt u veel geschiedenis, cultuur, monumenten, en natuurlijk regeringsgebouwen. Maar ook kunt u er terecht om een festival te bezoeken of te winkelen. Het voordeel is dat vele bezienswaardigheden gratis zijn, geen enkele reden dus om niet alles te ontdekken wat deze stad te bieden heeft.

bezienswaardigheden washington dc

Tijdens uw rondreis Amerika camper is er genoeg te bezoeken in Washington. Bijv. Capitol Hill, dit is een grote buurt met vele winkels en eetgelegenheden maar vooral bekend om het U.S. Capitol waar u van maandag t/m zaterdag een begeleide tour kunt maken.
Pentagon, een van de grootse kantoorpanden ter wereld en het hoofdkantoor van de ministerie van defensie en het telt maar liefst 23.000 werknemers. U kunt hier een tour maken om het complex te bekijken.
Lincoln Memorial, bekijk hier het standbeeld van de 16e president van de Verenigde Staten, Abraham Lincoln. Hij was de eerste president van de Verenigde Staten die vermoord werd. Lincoln is onder andere bekend om de Emacipation Proclamation dat alle slaven vrij verklaarde en de burgeroorlog, Battle of Gettysburg.
Korean War Veterans Memorial, een indrukwekkend monument als eerbetoon aan degenen die gevochten hebben in de Korean War.
Washington Monument, opgedragen aan de eerste en meest gevierde president van de Verenigde Staten, George Washington.
World War II Memorial, een mooi monument dat opgedragen is aan de overwinning en aan degenen die in deze oorlog voor de vrijheid gevochten hebben.

uw camperreis door noordoost-amerika

Wilt u uw reis starten in Washington DC. Dit mogelijk. Washington heeft namelijk enkele verhuurstations waar u uw huurcamper op kunt halen.

Vanuit Washington DC kunt u doorrijden naar bijvoorbeeld; Assateague State Park, Camden van Philadelphia.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ