Quechee Gorge

Quechee Gorge

De Quechee Gorge wordt ook wel de kleine Grand Canyon van Vermont genoemd. De omgeving staat garant voor de meest fantastische watervallen, woeste rivieren, grote en diepe kloven, bossen, bergen en heuvels. Dit alles staat zorgt natuurlijk ook niet voor niets voor een aantal mooie diersoorten die u met een beetje geluk kunt ontmoeten. Het is daarom een echte aanrader om een flinke wandeling te maken in dit unieke en adembenemende gebied.

bezienswaardigheden quechee gorge

In deze omgeving ligt tevens Quechee Gorge Village, een leuke plaats met een pleintje waar allerlei specialiteiten van Vermont verkocht worden. Zo zijn er lokale lekkernijen te vinden, maar ook antiekwinkeltjes met leuke hebbedingen. Naast gezellig winkelen kunt u in en om Quechee Gorge ook een aantal mooie musea bezoeken zoals The Vermont Toy & Train Museum.

uw camperreis door noordoost-amerika

In New Hampshire ligt ook Twin Mountain dat wordt omgeven door het White Mountain National Forest. In deze omgeving kunt u zich elk seizoen vermaken. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van buitenactiviteiten maar ook in de buurt van de leuke dorpjes en winkeltjes.

 

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ