Porcupine Mountains Wilderness State Park

Het Porcupine Mountains Wilderness State Park is het grootste gebied van onontwikkelde wildernis van Michigan. Het park werd opgericht in 1945 en later aangewezen als Wilderness Area. Het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen ontwikkelde een park plan dat dit gebied een model voor meervoudig gebruik management heeft gemaakt. Dat wil zeggen, het is ontworpen om de wandelaar, wilderniskampeerder, caravan, campers en dag gebruik bezoeker tegemoet te komen. Het heeft ook een complete winter skicomplex en sneeuwscooter trail systeem. Het is 92 vierkante mijl groot, met oerwoud, prachtige watervallen, ruige Lake Superior kustlijn, afgelegen rustieke hutten, 87 mijl van wandelpaden, en vrijwel geen wegen. Het Porcupine Mountains Wilderness State Park eindigde op de 2e plaats in de wedstrijd: De 10 mooiste Amerikaanse staat parken, gekozen door USA today lezers.

uw camperreis door noordoost-amerika

Een andere bezienswaardigheid die dicht gelegen is bij de Porcupine Mountains is de stad Minneapolis. De stad is gelegen in het noordelijke gedeelte van de Verenigde Staten en bied erg veel mogelijkheden. De stad is erg bekend door de beroemde rivier de Mississippi.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ